طراحی نقشه معماری
خانهای که در آن زندگی میکنیم و یا ساختمانی که در آن کار میکنیم، تاثیر بسزایی در سبک زندگی ما دارند. اگر معماری آن ساختمان به گونهای اصولی و هنرمندانه طراحی شده باشد، هر بار که به آن قدم میگذاریم، حسی سرشار از شادی و آرامش را دریافت میکنیم. تمامی این موارد، به طراحی نقشه معماری آن ساختمان بستگی دارد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا در مورد انواع پلان طراحی، استانداردها، مراحل طراحی و هزینه آن، نکاتی را به شما عزیزان معرفی کنیم. همچنین اگر به دنبال یک تیم حرفه ای برای طراحی پلان معماری ساختمان خود میگردید، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید. تیم بناباما با سال ها تجربه و تخصص در این زمینه آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد.
مشاوره رایگان در زمینه طراحی نقشه معماری
مدت زمان تخمینی مطالعه: 20 دقیقه
فهرست مطالب
- پیشینه طراحی نقشه معماری در ایران
- نقشه معماری چیست؟
- آشنایی با انواع پلان معماری
- استانداردهای مهم در زمینه طراحی نقشه معماری
- مراحل طراحی نقشه معماری ساختمان
- مرحله اول: مشخص کردن قسمت راه پله و آسانسور
- مرحله دوم: جدا کردن فضاهای عمومی و خصوصی
- مرحله سوم: مشخص کردن آشپزخانه و قسمت ورودی ساختمان
- مرحله چهارم: طراحی و چیدمان اتاق خوابها و حمام
- مرحله پنجم: طراحی ستون برای ساختمان
- مرحله ششم: انجام اصلاحات و ریزهکاری های ساختمان
- مرحله هفتم: مبلمان کردن طرح معماری ساختمان
- طراحی نقشه معماری آنلاین
- طراحی نقشه معماری ساختمان مسکونی
- طراحی نقشه معماری ساختمان اداری
- طراحی نقشه معماری ساختمان تجاری
- هزینه طراحی نقشه معماری
- طراحی نقشه معماری ساختمان توسط گروه مهندسان بناباما
- سخن پایانی
- سوالات متداول
- سایر خدمات پیشنهادی بناباما
پیشینه طراحی نقشه معماری در ایران
بدون شک اولین قدم برای احداث یک پروژه ساختمانی، مطالعات و بررسیهای اولیه و سپس طراحی نقشه معماری است. این موضوع به قدری در نقشه کشی ساختمان اهمیت دارد، که مردم ایران و سایر کشورهای جهان، از قرنهای بسیار دور تاکنون از آن استفاده میکردند. بررسیهای باستان شناسانه و تاریخی گویای آن است که طراحی یک نقشه معماری اصولی و دقیق، سابقهای چندین هزار ساله در تاریخ معماری ایران و جهان دارد. شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که در زمانهای گذشته، مردم ایران از نقشههایی بسیار پیشرفته و حساب شده برای ساخت بناهای خود استفاده میکردند. بسیاری از این بناها هنوز هم که هنوز است، با معماری شگفت انگیز خویش، تحسین جهانگردان و دانشمندان را بر انگیخته اند.
بدون اغراق باید بگوییم که هنر معماری ایران با مهندسی دقیق و بی نظیر خود، یکی از شگفتیهای بناهای باستانی در تمامی دورانهاست. این روزها نیز با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری و برنامههای سه بعدی ساز، میتوان اقدام به طراحی نقشه معماری آنلاین نمود. خوشبختانه علم و تکنولوژی، دنیای معماری را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است. در حال حاضر، با صرف مدت زمانی نه چندان طولانی، میتوان اقدام به طراحی پلان معماری به صورت کاملاً اصولی و استاندارد نمود. این نقشهها نه تنها برای ساخت و ساز پروژههای بزرگ کاربرد دارند، بلکه برای بازسازی ساختمانهای کوچک و قدیمی نیز به کار میروند.
نقشه معماری چیست؟
قبل از این که مبحث خود را در زمینه طراحی نقشه معماری ادامه دهیم، باید به این سوال اساسی پاسخ دهیم که نقشه معماری چیست؟ اگر بخواهیم یک تعریف جامع و کامل از نقشه یا پلان معماری داشته باشیم باید بگوییم: «نقشه معماری پیاده سازی ایدهها و افکار طراح نقشه است که به طور واضح نشان میدهد هر کدام از عناصر در کجا و چگونه ساخته شوند.» نقشه معماری یک چشم انداز دقیق و کامل در مورد خصوصیات ساختمان به مجریان و کارفرمایان میدهد. از جمله این خصوصیات میتوان به نقشه طبقات، ابعاد ساختمان، مقیاسهای اندازه گیری و… اشاره نمود. در نقشه معماری، اطلاعات و علائم پیچیدهای وجود دارند که توسط مهندسین معمار و یا آرشیتکتها طراحی میشوند. این علائم باید به درستی خوانده شده و سپس پیاده سازی گردند.
تمامی دادههایی که در یک نقشه معماری وجود دارند، بسیار حائز اهمیت هستند. این اطلاعات دربرگیرنده موقعیت مکانی سازه، جزئیات بنا، طرح ساختمان، دادههای فنی و… است. طراحی نقشه معماری، در ابتدا به صورت کاملاً دستی انجام میشد. اما این روزها به سبب وجود نرم افزارهای قدرتمند طراحی، کمتر کسی به صورت دستی اقدام به ترسیم پلان معماری مینماید. این نرم افزارهای پیشرفته و حرفهای، امکان طراحی دو بعدی و سه بعدی را برای مهندسان به وجود آورده اند. به این صورت میتوان تمام جزئیات بنا را به خوبی مشاهده نمود و اطلاعات دقیق از آن به دست آورد.
به دنبال یک طراح خوب برای طراحی پلان معماری ساختمان خود میگردید؟
آشنایی با انواع پلان معماری
طراحی پلان معماری، انواع و اقسام مختلفی دارد و ما در این قسمت قصد داریم شما را با برخی از انواع پلانهای معماری آشنا کنیم, پس همچنان در ادامه مطلب با ما همراه باشید:
1- پلان طبقات
پلان طبقات یا همان پلان کف، برای طراحی نقشه معماری ساختمان، بسیار لازم و ضروری است. نکته جالبی که در مورد این پلان وجود دارد این است که میتوانید همه چیز را در قسمت داخلی ساختمان به گونهای مشاهده کنید که انگار سقف بنا را برداشتهاید و در حال نگاه کردن به داخل آن هستید. پلان طبقات، دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آنها، برای هدف خاصی طراحی میشوند. به عنوان مثال یکی از انواع پلان کف، نسخه دو بُعدی است که میتوان اندازه فضا، طول دیوارها و محل قرارگیری درها را به خوبی تعیین نمود.
2- پلان سایت
پلان سایت شباهت بسیار زیادی به پلان طبقات دارد، با این تفاوت که شما میتوانید تمامی ساختمان را با نقشه سایت ببینید. در این نوع پلان، میتوان جزئیات دقیق و کاملی از طبقات یک ساختمان را در پلان سایت مشاهده نمود.
3- پلان آسیاب
یکی دیگر از انواع طراحی نقشه معماری، پلان آسیاب است. این نقشه نیز کوچکترین جزئیات بنا را به ما نشان میدهد. معمولاً برای قالب بندی تاج، پنل، کابینت و یا تزئین مبلمان از این پلان استفاده میشود. اندازهگیریهایی که در نقشه آسیاب هستند، دقت بالایی دارند و توسط آنها میتوان یک نقشه بسیار کامل و دقیق برای ساختمان طراحی نمود.
4- پلان ارتفاعات خارجی
توسط این پلان میتوان ارتفاعات خارجی ساختمان را به خوبی مشاهده نمود. ارتفاعات خارجی ساختمان به صورت دو بُعدی یا سه بُعدی طراحی میشوند.
5- پلان ارتفاعات داخلی
ارتفاعات داخلی از نظر هدف، شباهت بسیار زیادی به ارتفاعات خارجی دارند. از طریق این پلان میتوان نمای کاملی برای قرنیزها، پنجرهها، قالبهای تاج و تمام وسایل اتاق ایجاد نمود.
6- پلان مبلمان
در این نوع پلان، میتوان محل قرارگیری تمامی اسباب و اثاثیه منزل را به خوبی مشخص نمود. این کار سبب میشود به راحتی فضاهای مورد نیاز برای قرارگیری لوازم داخل منزل را طراحی نمود.
استانداردهای مهم در زمینه طراحی نقشه معماری
برای این که بتوان یک طراحی نقشه معماری خوب و کاربردی طراحی کرد، باید به اصول و استانداردهایی که در این زمینه وجود دارند، توجه زیادی نمود. فراموش نکنید که در طراحی پلان معماری، کوچکترین اشتباهی نباید رخ دهد. چرا که هر اشتباهی، تمام طرح و پلان ساختمان را زیر سوال خواهد برد. برخی از مهمترین استانداردهای طراحی نقشه معماری ساختمان عبارتند از:
- فضاهای داخلی ساختمان، باید به ترتیب اولویت تعیین شوند.
- طراحی نقشه معماری بنا باید به گونهای صورت گیرد که از اطراف، نور کافی به داخل ساختمان وارد شود.
- جهت فضاهای داخلی ساختمان باید به طور دقیق تعیین شود.
- متراژ و مساحت مشخص و استانداردی برای هر کدام از فضاهای داخلی ساختمان در نظر گرفته شود.
مراحل طراحی نقشه معماری ساختمان
طراحی نقشه معماری ساختمان، دارای مراحل خاصی است که تمامی آنها باید بر اساس اصول و استانداردهای لازم طراحی شوند. تصور کنید که قصد طراحی پلان معماری برای یک ساختمان مسکونی 4 طبقه را دارید. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم برای طراحی قسمتهای مختلف آن، باید چه مراحلی سپری شود.
مرحله اول: مشخص کردن قسمت راه پله و آسانسور
در طراحی پلان معماری ساختمان، باید قسمت راه پله و آسانسور، به صورت کاملاً دقیق مشخص شود. این موضوع میتواند بر روی کیفیت سایر فضاها تاثیر بسزایی بگذارد. در طراحی این قسمت باید به مواردی مانند شکل زمین، پهنای زمین، تعداد طبقات، تعداد پارکینگ و… توجه نمود. معمولاً اصول خاصی برای طراحی راه پله وجود ندارد، اما بهترین موقعیت ساختمانهای مسکونی برای قرارگیری راه پله، وسط پلان است. انتخاب محل درست راه پله و آسانسور، بر روی قسمت های مختلفی از ساختمان تاثیر میگذارند. این فضاها، شامل موارد زیر هستند:
- طراحی نقشه برای قسمت زیر زمین و طبقه همکف
- طراحی نقشه برای پارکینگ و مشخص نمودن دقیق محل پارک خودروها
- طراحی فضا برای لابی ساختمان
- کیفیت محیطهای داخلی برای هر طبقه
- شکل ظاهری بنا
مرحله دوم: جدا کردن فضاهای عمومی و خصوصی
در این مرحله از طراحی نقشه معماری، باید کل محیط به سه بخش فضای عمومی، فضای خصوصی و فضای نیمه خصوصی تقسیم بندی شود. جدا کردن این فضاها، کار چندان سخت و دشواری نیست؛ اما اگر پلان شما خاص و منحصر به فرد باشد، ممکن است طراحی فضای عمومی، خصوصی و نیمه خصوصی برای آن پیچیدگیهای خاص خود را داشته باشد. فراموش نکنید که اگر راه پله در بهترین حالت خود (یعنی وسط پلان) قرار گرفته باشد، یک سمت آن به بخش خصوصی و سمت دیگر آن به فضای عمومی و نیمه خصوصی تعلق دارد. فضای خصوصی شامل اتاقهای خواب و سرویس بهداشتی و همچنین فضای عمومی و نیمه خصوصی، شامل هال، نشیمن و آشپزخانه است.
مرحله سوم: مشخص کردن آشپزخانه و قسمت ورودی ساختمان
بدون شک آشپزخانه یکی از مهمترین قسمتهای هر ساختمانی به شمار میرود؛ بنابراین طراحی فضا برای آن، بر روی سطح کیفی تمام فضاها تاثیرگذار است. همه ما به خوبی میدانیم که آشپزخانه، قلب هر خانهای است و باید در طراحی نقشه معماری برای آن، نهایت دقت و توجه را به خرج داد. متراژ آشپزخانه باید 10 درصد از زیر بنای سودمند کل متراژ ساختمان را به خود اختصاص دهد. به سبب این که بسیاری از افراد و به خصوص خانمها، زمان زیادی از وقت خود را در آشپزخانه سپری میکنند، بنابراین بهترین موقعیت برای آن، فضایی است که نور کافی و تهویه مناسبی داشته باشد. حالت ایده آل محل آشپزخانه به این صورت است که به درب ورودی ساختمان نزدیک بوده و با نشیمن، پذیرایی و ناهارخوری، ارتباط مستقیمی داشته باشد.
مرحله چهارم: طراحی و چیدمان اتاق خوابها و حمام
اگر قرار است برای یک ساختمان، چندین اتاق خواب طراحی شود، بهتر است یکی از آنها، بزرگ تر از سایر اتاقها باشد. این اتاق برای والدین مناسب است و حداقل باید 15 متر به آن اختصاص داده شود. درب ورودی اتاق خوابها باید به گونهای طراحی شود که از سایر بخشهای خانه، به صورت مستقیم دیده نشود. علاوه بر این، درب اتاق والدین، باید مقداری فاصله با اتاق خواب فرزندان داشته باشد. برای تمامی اتاق خوابها، یک کمد دیواری با عرض 60 سانتیمتری، کاملاً کافی است. حمام نیز بهتر است در نزدیکی اتاق خوابها قرار بگیرد؛ همچنین درب آن نباید از سایر قسمتهای خانه مشاهده شود.
مرحله پنجم: طراحی ستون برای ساختمان
پس از آن که در طراحی نقشه معماری، تمامی مراحل قبلی انجام شد، حال نوبت به طراحی ستون میرسد. خوشبختانه طراحی ستون برای ساختمانهای مسکونی، کار بسیار راحت و آسانی است. البته این موضوع با توجه به پارکینگ و تعداد طبقات تعیین میشود. قبل از طراحی فضایی برای ستون، ابتدا باید پلان پارکینگ با دقت مورد بررسی قرار گیرد. پس از آن، با توجه به تعداد و محل قرارگیری ماشینها در پارکینگ، باید ستون گذاری انجام شود. معمولاً دهانه میان ستونها، 5 تا 6 متر است و ستونها بهتر است که موازی همدیگر قرار گیرند.
مرحله ششم: انجام اصلاحات و ریزهکاری های ساختمان
پس از آن که طراحی پلان معماری با تمام کلیات خویش به پایان رسید، حال نوبت به اصلاحات و جزئیات است. در این مرحله با توجه به ستون گذاری که در قسمت قبل به آن اشاره کردیم، ممکن است نیاز به تغییرات جزئی در طرحهای طبقات باشد. در این مرحله باید به طراحی جزئیاتی مانند کنارههای نما، تزئینات داخلی و قسمت های مربوط به تاسیسات بپردازید.
مرحله هفتم: مبلمان کردن طرح معماری ساختمان
این مرحله، آخرین مرحلهای است که در طراحی نقشه معماری ساختمان انجام می شود. معماری کردن پلان باید به شیوهای کاملاً اصولی و صحیح انجام شود. برخی از طراحان ممکن است در این مرحله، تغییرات کوچکی در پلان به وجود آورده و اشکالات آن را برطرف کنند. از جمله مهم ترین نکاتی که باید در مبلمان کردن طرح معماری باید به آن توجه کنید، میتوان به پارامترهای زیر اشاره کرد:
- برای طراحی این قسمت، باید از بلوکهای مبلمان کاملاً استاندارد استفاده شود.
- فراموش نکنید که نباید در مقیاس و اندازه استاندارد بلوک ها، تغییری به وجود آورید.
- تراکم مبلمان باید در یک حد و حدود مشخص باقی بماند.
- در هنگام مبلمان کردن، باید به تمامی جزئیات طراحی نقشه معماری توجه کنید.
طراحی نقشه معماری آنلاین
به طور کلی طراحی نقشه معماری قبل از بنای هر ساختمان، از اهمیت بسزایی برخوردار است. تاثیر خانهای که در آن زندگی میکنیم، پس از گذشت مدتی بر روی نوع زندگی و حس و حال ساکنین خانه، کاملاً محسوس است. بنابراین قبل از انجام هر کاری، باید بهترین پلان و بهترین نقشه معماری را برای ساختمان و بنای خویش طراحی نماییم. خوشبختانه این روزها طراحان و مهندسان ماهر و خوش ذوقی وجود دارند که میتوانند با طراحی نقشه معماری آنلاین، در اولین قدمهای ساخت یک بنا به ما کمک کنند.
طراحی نقشه معماری آنلاین، دارای انواع و اقسام مختلفی است که هر کدام از آنها، اصول و قوانین خاص خود را دارند. تیم طراحان بناباما، همواره آماده هستند تا انواع پلانهای شما را به صورت کاملاً آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری طراحی نمایند. کافی است با ما تماس بگیرید و طرح و ایده خود را با ما در میان بگذارید. مهندسین مجموعه بناباما، با تجربه، دانش و مهارت خود، اقدام به طراحی نقشه معماری آنلاین نموده و آن را در اختیار شما عزیزان قرار میدهند. معمولاً طراحی پلان معماری آنلاین، برای ساختمانهایی که به آنها اشاره میکنیم، صورت میپذیرد.
طراحی نقشه معماری ساختمان مسکونی
در طراحی نقشه برای ساختمانهای مسکونی، ابتدا بر اساس نیاز کارفرما، فضاها تقسیم بندی میشوند. از جمله مهمترین مواردی که در این نوع پلان باید رعایت شود، طراحی اتاق خواب استاندارد با نور کافی، طراحی سالن پذیرایی بزرگ (جدا از فضای نشیمن خصوصی)، آشپزخانه ای اصولی با ابعاد مناسب و… است.
طراحی نقشه معماری ساختمان اداری
این روزها بسیاری از پلانهای ساختمان اداری، به شکل فضای باز و بدون هیچ گونه تقسیم بندی طراحی میشوند. این موضوع به آن علت است که در آینده بتوان بر اساس کاربرد فضا و فعالیتی که قرار است در آن انجام شود، تقسیم بندیها صورت بگیرد. از جمله مهمترین نکاتی که باید در پلان اداری به آن توجه نمود، قرارگیری محل دقیق آسانسور و پله است. باید فضای کافی برای قرار دادن تعداد زیادی خودرو در یک ساختمان اداری در نظر گرفته شود.
طراحی نقشه معماری ساختمان تجاری
ساختمانهای تجاری نیز یکی از متداولترین بناهایی هستند که با استفاده از پلان آنلاین، میتوان بهترین نقشه را برای آنها طراحی نمود. طراحی این ساختمانها باید به گونهای صورت پذیرد که بتوان از حداکثر فضا، استفادهای مفید کرد. همچنین زیبایی بصری آن نیز، از جمله نکات مهمی هستند که باید به آن توجه فراوانی نمود. علاوه بر موارد مطرح شده، باید دسترسی به پله اصلی، پله فرار و پله برقی نیز در طراحی نقشه معماری آنلاین برای ساختمانهای تجاری در نظر گرفته شود. ویو چنین ساختمانهایی باید جذاب بوده و باعث جلب توجه مخاطبان شود.
هزینه طراحی نقشه معماری
یکی از مهمترین پارامترهایی که برای بسیاری از افراد و کارفرمایان مهم است، هزینه طراحی نقشه معماری ساختمان است. با برآورد دقیق هزینهها، میتوان یک چشم انداز کامل و دقیق در زمینه هزینههای پرداختی و ساخت و ساز به دست آورد. اگر در ابتدای کار به این موضوع توجه نشود، ممکن است در ادامه راه، با مشکلاتی مواجه شویم. شما به عنوان کارفرما، در جلساتی که با تیم طراحان و مهندسان معمار برگزار میکنید، تمامی خواستهها و طرح هایی که در نظر دارید را برای آنان مطرح میکنید. سپس طراحان بر اساس سلیقه شما و همچنین اصول پلان معماری، طرح اولیهای به شما ارائه مینمایند. این طرح تا حدود بسیار زیادی به شما در برآورد هزینهها کمک خواهد کرد. فاکتورهای بسیار زیادی وجود دارند که در هزینه طراحی نقشه معماری آنلاین موثر هستند و ما در این قسمت به برخی از آنها اشاره می کنیم.
کاربری ساختمان
بدون شک، اولین فاکتور در قیمت طراحی پلان معماری، کاربری ساختمان است. نقشه معماری ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و آموزشی با همدیگر متفاوت است. این قیمتها ممکن است هر ساله و با نوسانات بازار، با تغییراتی مواجه شوند؛ بنابراین قبل از هر اقدامی، باید نسبت به قیمت روز نقشههای معماری، اطلاع کامل و دقیقی به دست آورید.
متراژ و تعداد طبقات ساختمان
دومین گزینه موثر بر روی قیمت طراحی نقشه ساختمان، متراژ بنا و تعداد طبقاتی است که برای آن در نظر گرفته شده است. مسلماً قیمت پلان معماری برای یک ساختمان یک طبقه با ویلای دوبلکس یا ساختمان چهار طبقه متفاوت است. طراحی پلان برای ویلای دوبلکس، زمان زیادی را میطلبد و به همین سبب قیمت آن بیشتر خواهد بود.
سبک معماری ساختمان
معمولاً سبک معماری یک ساختمان، قبل از طراحی نقشه آن مشخص میشود. برخی از سبکها بسیار ساده هستند و برخی دیگر جزئیات فراوانی دارند. تمامی این پارامترها، بر روی قیمت نهایی پلان ساختمان موثر هستند.
تغییر سبک معماری
برخی از افراد تصمیم میگیرند که سبک معماری ساختمان فعلی خود را تغییر دهند. ممکن است آنها بخواهند یک ساختمان مسکونی را به ساختمان اداری یا تجاری تبدیل نمایند. بدون شک بازسازی یک ساختمان، نیاز به زمان و انرژی بیشتری دارد و هزینه آن بالاتر از سایر ساختمانهاست.
طراحی نقشه معماری ساختمان توسط گروه مهندسان بناباما
این افتخار بسیار بزرگی برای گروه فنی مهندسی بناباما است که در زمینه طراحی نقشه معماری بناها، با کارفرمایان متعددی همکاری نموده و آثار ماندگاری خلق کردهاند. روند طراحی نقشه معماری آنلاین در مجموعه ما، با مشارکت کارفرما و کادر مهندسین انجام میشود. به این صورت که کارفرما تمامی تصاویر و جزئیاتی که از بنای مورد نظر خویش دارد را به خوبی شرح میدهد. سپس این طرح خام و نا پخته، توسط مهندسین تیم بناباما بررسی شده و با علم روز تطبیق داده میشود. سپس با تخصص، مهارت و خلاقیتی که مهندسین و طراحان تیم ما دارند، یک نقشه معماری کامل و حساب شده در اختیار کارفرما قرار میگیرد.
تا کنون آثار معماری بسیار خوبی به همین سبک و سیاق توسط تیم بناباما طراحی شدهاند. بنابراین اگر شما نیز خانهای در ذهن خود دارید که دوست دارید با معماری خاص، زیبا و منحصر به فردی ساخته شده باشد، طراحی آن را به مهندسین ماهر و با تجربه ما در مجموعه بناباما بسپارید.
طراحی پلان معماری را به بناباما بسپارید
سخن پایانی
از این که زمان ارزشمند خود را به ما اختصاص دادید و مقاله طراحی نقشه معماری را مطالعه کردید، از شما عزیزان صمیمانه سپاسگزاریم. ما با ارائه این مطالب تلاش کردیم شما با استانداردها و مراحل طراحی پلان معماری ساختمان آشنا کنیم. همچنین در مورد پارامترهای موثر بر روی قیمت آن به نکاتی اشاره کردیم. در نهایت باید بگوییم احساسی که یک فضا در روح و جان ما به وجود میآورد را هرگز دست کم نگیرید. اگر یک فضا به شکلی هنرمندانه و اصولی طراحی شده باشد، ساکنین آن همواره احساسی سرشار از شور زندگی و آرامش را دریافت خواهند نمود. بنابراین قبل از بنای یک ساختمان و یا بازسازی بنای قدیمی خویش، حتماً با یک تیم حرفهای و قدرتمند مشورت نموده و از آنها بخواهید در زمینه طراحی نقشه معماری به شما کمک کنند.
سوالات متداول
پلان در واقع یک خط برش فرضی است که ارتفاع آن یک سوم یک طبقه ساختمان است. پلان تمامی جزئیات را در این ارتفاع نمایش میدهد. هر چقدر پلان دقیقتر طراحی شده باشد، بنا به صورت کاملاً اصولی و استاندارد ساخته خواهد شد.
اساسیترین موارد تاثیر گذار در طراحی پلان معماری برای یک ساختمان، شامل متراژ و مساحت زمین، نیاز و سلیقه کارفرما، اصول و مقررات منطقه و نوع کاربری ساختمان هستند.
نقشه معماری انواع مختلفی دارد که از جمله مهم ترین آنها میتوان به طراحی نقشه موقعیت زمین، طراحی نقشه طبقات، طراحی نقشه مبلمان و طراحی نقشه بام اشاره نمود.