طراحی نما

طراحی نمای سمنت برد

نمای سمنت برد یکی از بهترین نماهای ساختمانی است که به سبب خاصیت عایق بودن خویش، مورد توجه بسیاری از کارفرمایان و معماران قرار گرفته است. ما در این مقاله به صورت جامع و کامل به بررسی طراحی نمای سمنت برد می پردازیم. همچنین در مورد مزایا و انواع آن به نکاتی اشاره نموده و در ادامه شما را با کاربردها، نکات ایمنی و قیمت آن آشنا خواهیم کرد. پس تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید. همچنین اگر به دنبال یک تیم قدرتمند برای طراحی نمای فایبر سمنت برد بنای خود هستید، کارشناسان ما در بناباما همواره در خدمت شما هستند. مشورت با مهندسین و تیم طراحان بناباما، افق روشنی در برابر دیدگان شما باز خواهد کرد تا در زمینه طراحی بنای خویش بهترین تصمیم را بگیرید.

طراحی نمای سمنت برد - بناباما
طراحی نمای سمنت برد

به سبب این که سمنت برد دارای یک ساختار خشک است، بنابراین برای اجرای آن باید تمامی محاسبات مهندسی را در نظر گرفت. تجربه نشان دهنده آن است که اجرای نمای سمنت برد توسط افراد غیر متخصص و نابلد، خسارت‌های فراوانی را برای بنا به همراه می‌آورد. بنابراین همراهی با یک تیم طراحی حرفه‌ای و با تجربه، از مهم‌ترین نکاتی است که در طراحی و اجرای این نما باید به آن توجه کنید. در ادامه مطلب، بیشتر با نمای زیبای سمنت برد آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.

مشاوره با تیم مهندسین بناباما

مشاوره رایگان در زمینه طراحی نمای سمنت برد

مدت زمان تخمینی مطالعه: 15 دقیقه

نمای سمنت برد چیست؟

سمنت برد (Cement Board) در واقع به صفحات سیمانی پیش ساخته گفته می‌شود. این صفحات برای اولین بار در سال 1980 میلادی ابداع شد و به عنوان یک جایگزین عالی برای محصولات سیمانی قرار گرفت. از جمله مهم‌ترین ترکیباتی که در این صفحات پیش ساخته سیمانی وجود دارند شامل الیاف سلولزی و سیلیس است. این ترکیبات، خواص مکانیکی این ورق‌های سیمانی را افزایش داده و آن‌ها را تبدیل به بهترین نما برای تمامی شرایط اقلیمی نموده‌ است.

 این صفحات به نام فایبر سمنت برد نیز شناخته می‌شوند؛ فایبر سمنت برد یکی از بهترین مصالح برای طراحی نمای خارجی ساختمان‌هاست. همچنین می‌توان از آن به عنوان یک جایگزین عالی به جای چوب استفاده نمود. معمولاً نمای بسیاری از ساختمان‌هایی که در معرض خطر آتش سوزی قرار دارند، با استفاده از سمنت برد ساخته می‌شود. این متریال به سبب این که یک عایق قدرتمند در برابر رطوبت است، در مکان‌هایی مانند حمام و یا روکش‌های کف پوش نیز به کار می‌رود.

نمای سمنت برد چیست؟
نمای سمنت برد چیست؟

انواع طراحی نمای سمنت برد

به طور کلی تایل‌های سمنت برد را می‌توان به 4 دسته اصلی تقسیم بندی نمود که هر کدام از آن‌ها کارایی منحصر به فرد خود را دارند. این 4 نوع عبارتند از:

نمای فایبر سمنت برد
فایبر سمنت برد

1- فایبر سمنت برد ساده

این نما همان گونه که از نام آن پیداست، دارای ظاهری ساده و معمولی است. از این نما برای طراحی دیوار‌های خارجی و داخلی ساختمان‌ها استفاده می‌نمایند.

2- فایبر سمنت برد طرح چوب

این تایل‌ها به سبب شباهت فراوانی که به چوب دارند، بسیار محبوب هستند. معمولاً از آن ها برای دیوارهای داخلی و خارجی نما استفاده‌های فراوانی می‌شود.

3- فایبر سمنت برد دکوراتیو

این تایل‌ها به سبب زیبایی و جذابیت فراوانی که دارند، معمولاً برای دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان به کار می‌روند.

4- فایبر سمنت برد مدرن

این نوع نمای سمنت برد، نسبتاً جدید بوده و به عنوان یک نمای مدرن و لوکس شناخته شده است. این تایل‌ها در قیاس با سایر نمونه‌های این محصولات، قیمت بیشتری دارند. بنابراین برای طراحی نمای ساختمان‌های لوکس کاربرد فراوانی دارند.

مشاوره با تیم مهندسین بناباما

به دنبال یک طراح حرفه ای برای طراحی نمای ساختمان خود می‌گردید؟

مزایای طراحی نمای سمنت برد

مزایای فراوانی که در طراحی نما با استفاده از سمنت برد وجود دارد، بسیاری از معماران و کارفرمایان را بر آن داشته است که نمای داخلی و خارجی ساختمان‌های خود را با استفاده از آن پوشش دهند. در این قسمت شما را با مهم‌ترین مزایای سمنت برد آشنا می‌کنیم.

مزایای طراحی نمای سمنت برد
مزایای نمای سمنت برد

1. دوام و استحکام بالا

مواد اولیه‌ای که در ساختار سمنت برد وجود دارد و همچنین تکنولوژی اتوکلاو که در ساخت آن به کار رفته است، باعث ایجاد استقامت و دوام فراوانی برای آن شده است. نمای سمنت برد علاوه بر دارا بودن وزن سبک، مقاومت خمشی بالایی دارد و فشار و رطوبت نمی‌توانند به ساختار آن آسیبی وارد نمایند. همچنین به سبب دارا بودن قدرت انعطاف پذیری بالا، موجب کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری می‌شود.

2. دارای سطح ایمنی بالا

سمنت برد به سبب وزن سبک خویش، هیچ وزن اضافه‌ای را به ساختمان تحمیل نمی‌کند. بنابراین ضریب ایمنی ساختمان به خصوص در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله افزایش می‌یابد. همچنین این نوع نما در برابر حرارت و آتش سوزی نیز مقاوم است و از این نظر نیز ایمنی بسیار خوبی برای ساختمان به همراه می‌آورد.

3. نصب سریع و آسان

به سبب این که زیر سازی نمای سمنت برد توسط آهن و گالوانیزه انجام می‌شود، بنابراین سرعت نصب و اجرای آن بسیار بالاست. همچنین شیوه نصب این نما به صورت خشک است. همین موضوع در هنگام نصب سمنت برد، سبب صرفه‌ جویی فراوان در مصرف آب می‌شود.

4. صرفه جویی در مصرف انرژی

سمنت برد به عنوان یک عایق حرارتی بسیار قدرتمند مطرح شده است. بنابراین استفاده از آن در نمای داخلی یا خارجی ساختمان، از خارج شدن انرژی ساختمان جلوگیری نموده و در مصرف آن صرفه جویی می‌کند. همچنین این تایل‌ها به عنوان یک عایق قدرتمند در برابر صوت نیز شناخته شده‌اند. بنابراین در شهرهایی که آلودگی صوتی زیادی وجود دارد، سمنت برد یکی از بهترین انتخاب‌ها به عنوان نما به شمار می‌رود.

5. دارای گواهینامه فنی

خوشبختانه نمای سمنت برد، مورد تایید مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن بوده و دارای گواهینامه فنی معتبر است. این گواهینامه نشان دهنده آن است که نمای فایبر سمنت برد، از نظر مقاومت، کیفیت، شکل ظاهری و همچنین ثبات فیزیکی و مکانیکی، از هر نظر مورد تایید است.

6. سازگاری با محیط زیست

سمنت برد از آن دسته نماهایی است که در ساختار آن مواد مضری وجود ندارد. بنابراین هیچ آسیبی به طبیعت وارد نکرده و کاملاً با محیط زیست سازگار است.

کاربردهای نمای فایبر سمنت برد

نمای سمنت برد، به سبب ویژگی‌های بسیار خوبی که دارد، در بسیاری از قسمت‌های بنا مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله مهم‌ترین کاربردهای این نما، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. طراحی نمای ساختمان‌های مسکونی، تجاری، اداری، صنعتی و…
  2. اجرای نماهای دو پوسته با طرح‌های زیبای اسلیمی و هندسی
  3. ساخت نماهای پوششی در سازه‌های سبک
  4. نمای دیوارهای داخلی ساختمان
  5. زیر سازی محیط های مرطوب مانند استخر، حمام، سرویس بهداشتی
  6. اجرای سقف کاذب و کف کاذب
  7. طراحی و تولید انواع پوشش‌های ضد حریق
کاربردهای نمای فایبر سمنت برد

نکات ایمنی الزامی هنگام کار با فایبر سمنت برد

همان گونه که پیش از این اشاره شد، یکی از ترکیبات اصلی فایبر سمنت برد، ماده سیلیس است. در هنگام نصب و اجرای این تایل‌ها، باید نکات ایمنی را به خوبی رعایت کرد؛ زیرا استنشاق سیلیس در بلند مدت، می‌تواند باعث ایجاد مشکلات تنفسی گردد. رعایت موارد ایمنی زیر، به شما کمک می‌کند تا در هنگام برش و اجرای تایل‌های سمنت برد، دچار مشکل نشوید:

  1. پنل‌های سمنت برد باید در محیط باز برش داده شوند. اگر مجبور شدید برش آن را در فضای بسته انجام دهید، مطمئن شوید که گردش هوا و تهویه به خوبی انجام می‌شود.
  2. در هنگام برش این تایل‌ها، حتماً از ماسک مخصوص و عینک استفاده کنید.
  3. زمانی که در حال برش تایل‌های سمنت برد هستید، در خلاف جهت انتشار گرد و غبار بایستید.
  4. این روزها اره‌های متصل مکنده‌ای طراحی شده‌اند که از انتشار گرد و غبار در هوا جلوگیری می‌کنند. در صورت امکان از این اره‌ها برای برش فایبر سمنت برد استفاده کنید.

قیمت طراحی نمای سمنت برد

اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که نمای سمنت برد را برای ساختمان خود انتخاب کرده‌اید، ممکن است با این سوال مواجه شوید که قیمت نمای فایبر سمنت برد چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم موارد متعددی وجود دارند که بر روی قیمت نمای فایبر سمنت برد تاثیر می‌گذارند. از آن‌جایی که سمنت برد جزو نماهای از پیش ساخته است، بنابراین ممکن است تولیدکنندگان، آن را با قیمت‌های مختلفی ارائه دهند. از جمله مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت این متریال می‌توان به پارامترهای زیر اشاره کرد:

  • متراژ ساختمان
  • ابعاد تایل‌های سمنت برد
  • کیفیت مواد اولیه به کار رفته در سمنت برد
  • شیوه‌ای که برای زیر سازی سمنت برد به کار می‌رود
  • ضخامت تایل‌های سمنت برد
  • روش اجرای تایل‌های از پیش ساخته سمنت برد

شما عزیزان می‌توانید برای اطلاع دقیق از قیمت نمای زیبا و مقاوم سمنت برد، با کارشناسان ما در این سایت تماس حاصل فرمایید. کارشناسان ما در تیم طراحی بناباما همواره آماده هستند تا در مورد طراحی این نما و هر آن چه لازم است در مورد آن بدانید، به شما مشاوره دهند.

ثبت سفارش طراحی نمای سمنت برد در بناباما

بدون شک طراحی نمای ساختمان، اگر توسط یک تیم حرفه‌ای انجام پذیرد، تا سال‌های سال دوام و کیفیت خود را حفظ خواهد کرد. بنابراین حتی گذر زمان نیز نمی‌تواند در جلوه و ظاهر زیبای نما تغییری به وجود آورد. نمای سمنت برد نیز یکی از این نماهاست و انتخاب یک شرکت طراحی و اجرای خوب و حرفه‌ای، نقش مهمی در کیفیت نهایی کار دارد.  ما در تیم طراحی بناباما، با سال‌ها فعالیت در زمینه طراحی و اجرای نمای ساختمان، دانش و تجربه فراوانی در این زمینه به دست آورده‌ایم.

ما با تلفیق تجربه خویش با دانش روز دنیا، نماهای زیبا و مقاومی را برای بنای شما طراحی خواهیم کرد. شما عزیزان می‌توانید در زمینه طراحی، نصب و اجرای نمای سمنت برد، با تیم طراحان و مهندسان ما مشورت نموده و سپس اقدام به عمل نمایید. شرکت بناباما با داشتن کادر فنی و مجرب، همواره آماده مشاوره، طراحی و اجرای پروژه‌های سمنت برد شما می‌باشد.

مراحل ثبت سفارش طراحی نمای سمنت برد در بناباما

  • مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان طراحی
  • ارسال موقعیت مکانی و تصاویر (در صورت نیاز) از سوی کارفرما
  • بازدید میدانی رایگان از محل پروژه و برداشت وضع موجود
  • ارائه طرح و پیشنهادات اولیه به کارفرما و کسب نظرات و سلایق ایشان
  • عقد قرارداد با کارفرما
  • برداشت دقیق ساختمان موجود توسط نقشه بردار مجرب
  • طراحی اولیه پوسته نما
  • اخذ تاییدیه اولیه کارفرما
  • طراحی سه طرح پیشنهادی به کارفرما براساس طرح اولیه و سلایق کارفرما و انتخاب طرح نهایی کارفرما
  • طراحی نهایی نما به همراه ارائه کلیه نقشه های دوبعدی، سه بعدی و جزئیات اجرایی نما
  • بازدید رایگان جهت مشاوره در حین اجرا نما
مشاوره با تیم مهندسین بناباما

طراحی نمای ساختمان خود را به بناباما بسپارید

سخن پایانی

از این که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید، از شما عزیزان بسیار سپاسگزاریم. ما با ارائه این مطالب تلاش کردیم در مورد نمای سمنت برد و انواع آن به نکات مهمی اشاره کنیم. همچنین شما را با مزایا و کاربردهای این نمای مدرن و زیبا آشنا کردیم. در ادامه مطلب به برخی از نکات فنی که باید در هنگام اجرای سمنت برد به آن توجه کنید پرداختیم و در مورد قیمت آن نیز به نکات مهمی اشاره کردیم.  

در نهایت باید بگوییم نمای سمنت برد این روزها به عنوان یک جایگزین عالی و کم هزینه به جای مصالحی مانند سنگ، چوب، آجر و… شناخته شده است. این نما اگر به درستی در نمای خارجی ساختمان‌ها اجرا شود، جلوه‌ای لوکس، زیبا و با شکوه برای بنا به همراه خواهد آورد. بنابراین اگر تصمیم گرفته‌اید نمای ساختمان خود را با سمنت برد طراحی کنید، کار را به دست کاردان سپرده و از یک تیم قدرتمند برای اجرای آن کمک بگیرید.

سوالات متداول

تفاوت سمنت برد با فایبر سمنت برد چیست؟

معمولاً به تمامی صفحات سیمانی که با استفاده از الیاف، تولید شده باشند فایبر سمنت برد می‌گویند. در بازار فروش مصالح، به صفحات سیمانی که الیاف در آن‌ها به صورت همگن و در کل مقطع آن وجود دارد، فایبر سمنت برد می‌گویند. همچنین سایر صفحات سیمانی که دارای یک شبکه مصلح از الیافی مانند فایبر گلاس هستند و در دو طرف صفحه سیمانی وجود دارند، سمنت برد گفته می‌شود.

آیا می‌توان پس از اجرای نمای سمنت برد آن را رنگ آمیزی کرد؟

بله؛ یکی از مهم‌ترین مزایای سمنت برد این است که قبل و پس از اجرا، می‌توان آن را رنگ آمیزی کرد. بنابراین اگر در اثر گذر زمان شاهد از بین رفتن رنگ آن هستید، می‌توانید با رنگ آمیزی دوباره آن، سمنت برد را به حالت زیبای اول خود برگردانید.

معایب استفاده از سمنت برد در نمای ساختمان چیست؟

بدون شک هر محصول تولیدی، علاوه بر دارا بودن مزایای فراوان، از معایبی نیز برخوردار است. این موضوع در مورد نمای سمنت برد نیز کاملاً صدق می‌کند. اصلی‌ترین معایب این تایل‌ها در این است که برخی از نمونه‌های آن، ضخامت بالایی دارند و می‌توانند وزن سنگینی برای نما به وجود آورند. همچنین چون این صفحات صاف و صیقلی نیستند، بنابراین تمیز کردن ‌آن‌ها به خصوص در قسمت نمای بیرونی ساختمان، کار سخت و دشواری است.  استنشاق گرد و غبار سمنت برد در هنگام نصب و اجرا، ممکن است باعث ایجاد مشکلات تنفسی گردد. بنابراین استفاده از ماسک فیلتر دار، در هنگام نصب و اجرای آن ضروری است.

سایر خدمات پیشنهادی بناباما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Call Now Buttonهمین حالا تماس بگیرید