طراحی نما

طراحی نمای بایرامیکس

در این مقاله به صورت جامع و کامل به بررسی طراحی نمای بایرامیکس ساختمان می پردازیم. ابتدا به معرفی این نما میپردازیم و سپس به بررسی ویژگی ها، مزایا و معایب، هزینه و کاربردهای نمای بایرامیکس می پردازیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. همچنین اگر به دنبال یک تیم حرفه ای برای طراحی نمای بایرامیکس ساختمان خود میگردید، همین حالا با کارشناسان بناباما تماس بگیرید. مهندسان ما صبورانه پاسخگو تمامی سوالات شما خواهند بود.

طراحی نمای بایرامیکس
طراحی نمای بایرامیکس

نمای بایرامیکس ساختمان در عین سادگی، زیبایی بی نظیری دارد. این نما ترکیبی از سنگ‌ دانه‌های گرانیتی و مرمری است که با رزین‌های طبیعی و مصنوعی ترکیب شده‌اند. با اجرای نمای بایرامیکس، انتظار می‌رود که ساختمان ظاهری منحصر به فرد و زیبا پیدا کند. ما در این مقاله قصد داریم در مورد ویژگی‌ها، مزایا، معایب و کاربردهای طراحی نمای بایرامیکس به نکات مهمی اشاره کنیم؛ خوشحال می‌شویم اگر تا انتهای مطلب ما را همراهی کنید.

مشاوره با تیم مهندسین بناباما

مشاوره رایگان در زمینه طراحی نمای بایرامیکس

مدت زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

نمای بایرامیکس ساختمان چیست؟

یکی از نماهایی که در طول سال‌های اخیر ابداع شده، نمای بایرامیکس است. این نما از همان زمان ابداع و معرفی به بازار، سر و صدای زیادی به پا کرد و در حال حاضر نیز محبوبیت فراوانی دارد. این نما در ابتدا به صورت ملات ساخته می‌شود و پس از اجرا و خشک شدن، ظاهری مانند سنگ‌های تزئینی پیدا می‌کند. نمای بایرامیکس به عنوان یک پوشش تزئینی ساده و ارزان قیمت شناخته شده است. بایرامیکس بر روی سطوحی مانند دیوارهای سیمانی، سرامیکی، چوبی و سنگی قابل اجراست. این سطوح نباید دارای گرد و غبار، دوده و یا چربی باشند، زیرا زیبایی بایرامیکس را تحت تاثیر قرار می‌دهند. به سبب این که بایرامیکس مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد، برای مناطق مرطوب و ساختمان‌های ویلایی، بهترین انتخاب است.

نمای بایرامیکس ساختمان
نمای بایرامیکس

ویژگی‌های طراحی نمای بایرامیکس

بدون شک هر نمایی، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که آن را نسبت به سایر نماها متمایز می‌کند. نمای بایرامیکس نیز به سبب ویژگی‌های خاص خود، در میان طراحان، معماران و کارفرمایان محبوبیت فراوانی پیدا کرده است. همچنان با ما همراه باشید تا به برخی از مهم‌ترین خصوصیات این نمای ساده و زیبا اشاره کنیم.

استحکام و مقاومت بالا

نمای بایرامیکس دارای خاصیت الاستیکی است و در برابر ضربه، فشار، رطوبت، تغییرات جوی و… مقاومت بالایی دارد. بنابراین کسانی که می‌خواهند نمای داخلی یا خارجی ساختمان آن‌ها، برای سال‌های سال مقاومت و دوام خود را حفظ کند، به سراغ طراحی نمای بایرامیکس می‌روند.

تعمیر و بازسازی آسان

اگر به هر علتی در نمای بایرامیکس آسیبی به وجود آید، به راحتی قابل تعمیر است. این تعمیر در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه انجام می‌شود.

دارای تنوع رنگی

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌هایی که بسیاری از طراحان ساختمان دارند، تناسب رنگ نما با ساختمان‌های مجاور است. در واقع برای زیبایی بافت شهری، تناسب و هماهنگی ساختمان‌ها با همدیگر بسیار مهم است. رنگ نمای ساختمان، در این زمینه نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. خوشبختانه نمای بایرامیکس دارای تنوع رنگی بسیار زیادی است. کارفرمایان می‌توانند بر اساس سلیقه خود و رنگ ساختمان‌های مجاور، یکی از بهترین رنگ‌های نمای بایرامیکس را انتخاب کنند.

کاهش وزن نما

یک نمای استاندارد، نباید وزن کلی ساختمان را سنگین نماید؛ در چنین شرایطی ممکن است خطر سقوط مصالح به وجود آید. همچنین سنگینی نمای ساختمان، در حوادثی مانند زلزله، سیل یا آتش سوزی خسارت‌های فراوانی به بار می‌آورد. بنابراین طراحان همیشه به دنبال یک نمای سبک و کم وزن برای اجرای قسمت‌های مختلف ساختمان بودند. نمای بایرامیکس ضخامت بسیار کمی دارد و به عنوان یک نمای سبک شناخته شده است.

سازگاری با محیط زیست

در ترکیبات نمای بایرامیکس، هیچ اثری از حلال‌های سمی، مواد نفتی و مضر وجود ندارد. به همین سبب به عنوان یک نمای دوستدار محیط زیست شناخته شده است. این نما به سبب سازگاری بالا با محیط زیست، مورد علاقه بسیاری از دوستداران طبیعت است.

مشاوره با تیم مهندسین بناباما

به دنبال یک طراح خوب برای طراحی نمای ساختمان خود می‌گردید؟

مزایای طراحی نمای بایرامیکس ساختمان

طراحی نمای بایرامیکس ساختمان مزایای فراوانی دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • نمای بایرامیکس کاملاً قابل شستشو است و در صورت کثیف شدن، می‌توان آن را به راحتی تمیز نمود.
  • این نما در برابر رطوبت و یخبندان مقاومت بالایی دارد.
  • قابلیت نصب نمای بایرامیکس بسیار آسان است.
  • با نمای بایرامیکس می‌توان بسیاری از ناهمواری‌های سطح ساختمان را پوشاند.
  • این نما از قابلیت انعطاف پذیری بالایی برخوردار است.
  • بایرامیکس را می‌توان بر روی سطوح نازک نیز به راحتی اجرا کرد.
  • قیمت نمای بایرامیکس در قیاس با سایر مصالح ساختمانی، بسیار ارزان و مناسب است.
مزایای سفارش طراحی نمای بایرامیکس ساختمان در بناباما

معایب طراحی نمای بایرامیکس ساختمان

بایرامیکس نیز مانند بسیاری دیگر از نماهای ساختمان، علاوه بر دارا بودن مزایای بی‌شمار، معایبی نیز دارد. از جمله مهم‌ترین معایب نمای بایرامیکس می‌توان به پارامترهای زیر اشاره نمود:

  • اگر از نمای بایرامیکس به خوبی نگهداری نکنید، پس از مدتی زیبایی خود را از دست خواهد داد.
  • بر روی نمای بایرامیکس، نمی‌توان طرح‌های برجسته اجرا کرد.
  • اگر از بایرامیکس بی کیفیت برای اجرای نما استفاده شود، پس از مدتی پوسته پوسته می‌شود.
  • بایرامیکس برای پروژه‌های با شکوه و لوکس، انتخاب مناسبی به شمار نمی‌رود.
  • این نما خیلی زود کثیف شده و نیاز به شستشو پیدا می‌کند.
  • بارامیکس را نمی‌توان در سطوح روغنی، مرطوب و گرم اجرا نمود. بنابراین برای اجرا بر روی رنگ‌های روغنی، کف ساختمان‌ها و قسمت‌هایی از بنا که در معرض شعله و شومینه هستند مناسب نیست.

هزینه طراحی نمای بایرامیکس ساختمان

هزینه این مدل از نما ارتباط مستقیم با عوامل زیر دارد:

  • مساحت سطح مورد نظر جهت طراحی
  • شرایط جغرافیایی و اقلیمی محل
  • تعداد طبقات

با توجه به هر کدام از موارد اشاره شده و همچنین بودجه و سلیقه کارفرما می توان طرح های متفاوتی را پیشنهاد داد. همچنین با توجه به شرایط اقتصادی موجود و عدم ثبات قیمت ها و با توجه به اینکه بخش عمده هزینه ها در تهیه مصالح و اجرا آن می باشد، ما به شما طرح هایی را پیشنهاد می دهیم که از هر نظر اقتصادی و بهینه باشند.

کاربردهای نمای بایرامیکس

نمای بایرامیکس معمولاً برای سطوح خشک و هموار مانند بتن، سیمان، سنگ، گچ، چوب، شیشه و … قابل اجرا است. بنابراین می‌توان گفت کاربردهای فراوانی دارد. برخی از مهم‌ترین کاربردهای نمای بایرامیکس به شرح زیر است:

  1. نمای خارجی ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری
  2. نمای داخلی دیوار‌های ساختمان
  3. پوشاننده تزئینی سطوح
  4. پر کردن تمامی درزها و ترک‌های دیوار
  5. از بین بردن ناهمواری‌های سطوح

طراحی نمای بایرامیکس ساختمان خود را به تیم بناباما بسپارید

تیم مهندسین بناباما، سال‌های بسیار زیادی است که در زمینه اجرای انواع طرح‌های ساختمان به فعالیت مشغول هستند. شما عزیزان می‌توانید طراحی نمای بایرامیکس بناهای خود را به تیم بناباما بسپارید. کارشناسان ما همواره آماده هستند تا شما را در مورد نمای ساختمان با استفاده از طرح بایرامیکس راهنمایی کنند. بایرامیکس اگر توسط یک تیم حرفه‌ای و کار بلد اجرا شود، برای سال‌های سال زیبایی و کیفیت خود را حفظ خواهد نمود. بنابراین اگر قصد طراحی نمای ساختمان خود با بایرامیکس را دارید، آن را به یک تیم حرفه‌ای و با تجربه بسپارید.

مراحل ثبت سفارش طراحی نما در بناباما

  • مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان طراحی
  • ارسال موقعیت مکانی و تصاویر (در صورت نیاز) از سوی کارفرما
  • بازدید میدانی رایگان از محل پروژه و برداشت وضع موجود
  • ارائه طرح و پیشنهادات اولیه به کارفرما و کسب نظرات و سلایق ایشان
  • عقد قرارداد با کارفرما
  • برداشت دقیق ساختمان موجود توسط نقشه بردار مجرب
  • طراحی اولیه پوسته نما
  • اخذ تاییدیه اولیه کارفرما
  • طراحی سه طرح پیشنهادی به کارفرما براساس طرح اولیه و سلایق کارفرما و انتخاب طرح نهایی کارفرما
  • طراحی نهایی نما به همراه ارائه کلیه نقشه های دوبعدی، سه بعدی و جزئیات اجرایی نما
  • بازدید رایگان جهت مشاوره در حین اجرا نما
مشاوره با تیم مهندسین بناباما

طراحی نمای ساختمان خود را به بناباما بسپارید

سخن پایانی

بایرامیکس یکی از نماهای ساده، ارزان و زیبا برای طراحی نمای داخلی و خارجی ساختمان به شمار می‌رود. ما در این مقاله تلاش کردیم در مورد ویژگی‌ها، مزایا، معایب و کاربردهای نمای بایرامیکس ساختمان، مطالبی را به سمع و نظر شما عزیزان برسانیم. امیدواریم این مطالب به شما کمک کنند تا در زمینه انتخاب نمای بایرامیکس برای ساختمان خود، بهترین تصمیم را بگیرید.

سوالات متداول

قیمت طراحی نمای بایرامیکس ساختمان و اجرای آن چقدر است؟

هزینه طراحی و اجرای نمای بایرامیکس به عواملی مانند ارتفاع ساختمان، مساحت، جزئیات نما و… بستگی دارد. اما به طور کلی بایرامیکس از آن دسته نماهای ارزان و اقتصادی به شمار می‌رود.

اجرای نمای بایرامیکس چقدر زمان می‌برد؟

این موضوع نیز به ارتفاع و مساحت ساختمان شما بستگی دارد. تیم طراحان بناباما همواره در تلاش هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه، نمای بایرامیکس را برای ساختمان شما اجرا کنند.

انواع مختلف نمای بایرامیکس کدامند؟

نمای بایرامیکس دارای انواع مختلفی است که از جمله متداول‌ترین آن‌ها می‌توان به نمای بایرامیکس میکرو، مینرال، مینرال سرامیزه، مینرال سافتا و گلد مینرال اشاره کرد.

سایر خدمات پیشنهادی بناباما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
همین حالا تماس بگیرید