طراحی نقشه ساختمان دو طبقه
بدون شک طراحی نقشه ساختمان دو طبقه، اولین قدمی است که باید برای بنای آن برداشت. در غیر این صورت ناهماهنگی و بی نظمی در تمامی ابعاد درونی و بیرونی ساختمان هویدا می شود. با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا در مورد اهمیت طراحی یک نقشه اصولی برای ساختمان دو طبقه و همچنین مراحل آن، برای شما عزیزان بیشتر بگوییم. همچنین شما می توانید طراحی نقشه ساختمان خود را به مهندسان و طراحان مجموعه بناباما سپرده و با خیال راحت در این زمینه اقدام کنید.
مشاوره رایگان در زمینه طراحی نقشه ساختمان دو طبقه
مدت زمان تخمینی مطالعه: 8 دقیقه
فهرست مطالب
اهمیت طراحی نقشه ساختمان دو طبقه توسط یک مجموعه معتبر
این روزها همه ما به خوبی می دانیم که طراحی نقشه ساختمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چرا که یک پلان و نقشه اساسی، اولین و مهم ترین فرایند یک بنای مسکونی به شمار می رود. بدون شک در هر معماری، اصلی ترین هدفی که دنبال می شود، ارائه یک فضای مناسب برای زندگی، کار و فعالیت ساکنان آن است. شاید شما نیز تجربه کرده باشید که با وارد شدن به یک ساختمان دو طبقه، ناهماهنگی و بی نظمی فراوانی را مشاهده می کنید. گویی هیچ چیز در این بنا سر جای خود قرار نگرفته است.
یک نقشه اصولی و کامل، به ما کمک می کند تا یک محیط امن و سالم بر اساس استانداردهای ساختمان سازی در اختیار ساکنان قرار دهیم. نقشه و نمای ساختمان دو طبقه، باید بر اساس اصول مهندسی، قوانین ساختمانی، شرایط جغرافیایی و نیازهای ساکنین بنا شود. تنها در این صورت است که ساکنین می توانند با آرامش و آسایش فراوان در چنین ساختمانی زندگی کرده و از آن بهره لازم را ببرند.

آشنایی با مهم ترین مراحل طراحی نقشه ساختمان دو طبقه
با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا شما را با 5 مرحله اصلی طراحی نقشه برای ساختمان آشنا کنیم.
1- جمع آوری اطلاعات
در ابتدا باید تمامی اطلاعاتی که برای طراحی یک نقشه ساختمان مورد نیاز است را جمع آوری نمود. این اطلاعات شامل مساحت زمین، ابعاد ساختمان، تعداد طبقات، موقعیت اتاق ها و… می باشد.

2- جانمایی پلکان نقشه ساختمان
در این مرحله باید محل قرار گیری راه پله و آسانسور ساختمان با دقت هرچه تمام تر تعیین شود. معمولاً پلکان و آسانسور در قسمت میانی ساختمان قرار دارند و نقش اساسی در طراحی و اجرای یک ساختمان دو طبقه ایفا می کنند.
3- تعیین فضای داخلی
در این مرحله باید فضاهای عمومی را از فضاهای خصوصی جدا کرده و برای هر کدام از آن ها متراژ مشخصی را در نظر گرفت. فضاهای خصوصی شامل اتاق خواب، حمام و سرویس بهداشتی می باشند؛ همچنین فضای عمومی شامل آشپزخانه، پذیرایی و اتاق نشیمن است.

4- بهینه سازی و ایمنی ساختمان
در این مرحله از طراحی نقشه ساختمان دو طبقه معمولاً طراحان با توجه به نیازهای کارفرما، اقدام به بهینه سازی نقشه می نمایند. علاوه بر این، ایمنی و استانداردهای ساختمان نیز به خوبی بررسی می شود.
5- اجرای نقشه ساختمان
پس از آن که به خوبی تمامی قسمت های ساختمان در پلان اصلی مشخص گردید، نوبت به ساخت و اجرای ساختمان است که دومین قدم در بنای یک ساختمان دو طبقه به شمار می رود.
به دنبال یک طراح حرفه ای برای طراحی پلان ساختمان دو طبقه میگردید؟
قیمت طراحی پلان ساختمان دو طبقه چقدر است؟
از جمله مهمترین پارامترهایی که ذهن برخی از افراد را به خود مشغول کرده این است که قیمت طراحی نقشه ساختمان چقدر است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم مولفه های فراوانی وجود دارند که بر روی این موضوع تاثیرگذار هستند. آگاهی از این پارامترها به شما کمک خواهد کرد تا بر اساس توان مالی خود، برای طراحی و اجرای بهترین نقشه برای ساختمان خود آماده شوید. در ادامه مطلب، به برخی از مهم ترین آیتم هایی که بر روی قیمت طراحی پلان ساختمان شمالی تاثیرگذار هستند اشاره کوتاهی می کنیم:
- مساحت کلی ساختمان
- متراژ زیربنای ساختمان
- تعداد طبقات
- جزئیات بنا
سفارش طراحی نقشه ساختمان دو طبقه در مجموعه بناباما
اگر شما عزیزان به دنبال یک تیم حرفه ای، با تجربه و متخصص برای طراحی نقشه برای بنای دو طبقه خود هستید، پس با ما تماس بگیرید. مهندسان و طراحان ما در مجموعه بناباما، همواره آماده هستند تا تمام دانش و تجربیات ارزشمندی که در طول چند سال اخیر کسب کرده اند را در اختیار شما عزیزان قرار دهند. مطمئن باشید که مهندسان تیم ما از توانایی طراحی یک پلان با توجه به نیازهای شما و شرایط منطقه ای که در آن ساکن هستید برخوردار هستند.
ما در طراحی پلان برای چنین ساختمانی، مواردی مانند فضای داخلی، نمای خارجی، سبک و سلیقه شما را در نظر گرفته و با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید، بهترین نقشه ساختمان دو طبقه را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. پس با ما تماس بگیرید و سایر مراحل طراحی یک پلان دقیق و حساب شده برای ساختمان دو طبقه خود را بر عهده ما بگذارید.
طراحی نقشه ساختمان خود را به بناباما بسپارید
سخن پایانی
با مطالعه این مقاله متوجه شدیم که اولین قدم برای ساخت یک ساختمان، تهیه یک پلان اصولی و دقیق بر اساس قوانین و اصول مهندسی است. ما در این مقاله تلاش کردیم شما را با اهمیت طراحی نقشه ساختمان دو طبقه و مراحل آن آشنا کنیم. فراموش نکنید که هر نوع خطایی در این مرحله، مشکلات متعددی را در فرایند ساخت بنا به وجود می آورد. در چنین شرایطی ممکن است ایمنی و استاندارد بودن ساختمان شما تحت تاثیر قرار گرفته و شما را مستلزم صرف زمان و انرژی زیادی برای بازسازی آن نماید. بنابراین با کمک یک تیم حرفه ای و قدرتمند، یک پلان اصولی و دقیق طراحی نموده و سپس مرحله اجرای ساختمان دو طبقه خود را استارت بزنید.

پرسش های پرتکرار
برای طراحی یک نقشه برای ساختمان دو طبقه نیز اصولی همانند سایر بناها حاکم است. به عنوان مثال مواردی مانند ایمنی، پایداری، تعیین دقیق فضاهای داخلی، استفاده از نور طبیعی، بهینه سازی انرژی، رفع نیازهای ساکنان و… از مهم ترین اصول طراحی یک پلان ساختمانی به شمار می روند.
به طور کلی نقشه ساختمان، اصلی ترین قدمی است که باید در جهت بنای یک ساختمان برداشته شود. در این نقشه ابتدا همه چیز به صورت دقیق و کامل، در یک نرم افزار یا کاغذ تعیین شده و سپس اجرای آن آغاز می شود. اگر شما از بالا به محیط داخلی یک ساختمان نگاه کنید، فضاهای دقیق و استانداردی را مشاهده خواهید کرد که از قبل در نقشه ساختمان تعیین شده اند. در زمان های قدیم به صورت دستی اقدام به طراحی نقشه ساختمان می نمودند، اما این روزها نرم افزارهای قدرتمندی در این زمینه در اختیار ما قرار دارد. این نرم افزارها باعث افزایش دقت و سرعت در امن تهیه نقشه های ساختمانی شده اند.