طراحی نقشه

طراحی سازه بتنی

اصلی ترین هدفی که از طراحی سازه بتنی دنبال می‌ شود، ایجاد مقاومت و استحکام بالا برای سازه است. در واقع اصلی ترین پارامتر در طراحی هر بنایی، ایمنی و استقامت آن است که باید در برابر نیروهای مختلف همچنان پابرجا و محکم باقی بماند. ما در این مقاله قصد داریم در مورد ضرورت طراحی یک سازه بتنی و همچنین مزایا و قیمت آن به نکات مهمی اشاره کنیم؛ خوشحال می شویم اگر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. همچنین اگر به دنبال یک تیم حرفه ای برای طراحی سازه میگردید، همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید. تیم بناباما با سال ها تجربه و تخصص در این زمینه آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد.

مشاوره رایگان در زمینه طراحی انواع سازه های بتنی

مدت زمان تخمینی مطالعه: 10 دقیقه

سفارش طراحی سازه بتنی در بناباما
طراحی سازه بتنی در بناباما

طراحی سازه بتنی چه ضرورتی دارد؟

یکی از نیروهایی که در طبیعت وجود دارد و می‌ تواند آسیب های فراوانی برای جان و مال انسان ها به وجود آورد، زلزله است. همان گونه که می دانید کشورمان ایران، یکی از مناطق زلزله خیز جهان است. بنابراین هر بنایی که در گوشه و کنار کشورمان ساخته می شود، باید از نظر ایمنی و مقاومت در برابر زلزله، در درجه بالایی قرار داشته باشد. طراحی یک سازه بتنی بر این مقوله تاکید می ورزد و وظیفه اصلی آن، ایجاد یک بنای ایمن، مقاوم و اصولی است. در واقع مهندسانی که این کار را بر عهده دارند، موظف هستند تا میزان مقاومت سازه را بررسی نموده و آن را به خوبی تامین کنند.

در میان انواع سازه هایی که این روزها در مناطق مختلف کشورمان بنا می شوند، سازه های بتنی از محبوبیت بالایی برخوردار هستند. چرا که بتن از جمله مصالحی است که به راحتی می تواند تمامی بارهای وارد شده بر یک ساختمان را تحمل کند. از جمله این بارها می توان به بار باد، باران، برف، زلزله، بار مرده و… اشاره نمود.‌ در یک طرح اصولی و دقیق برای سازه بتنی، این بارها از طریق ساختار اسکلتی، به فونداسیون آن منتقل می شوند.‌ به همین سبب است که انتخاب یک مهندس با تجربه، از اهمیت بالایی برخوردار است.

به دنبال یک طراح حرفه ای برای طراحی سازه می‌گردید؟

طراحی سازه بتنی در برگیرنده چه مواردی است؟

طراحی سازه بتنی در واقع در برگیرنده تمامی مواردی است که در اجرای یک بنا دخیل هستند. یک مهندس، تمامی آیتم هایی که باعث ایجاد یک فرم ایده آل و استاندارد برای ساختمان می شوند را پیدا کرده و آن را در طراحی اولیه بنا لحاظ می کند. به عنوان مثال دوام و استقامت سازه، قیمت پروژه، کیفیت اجرای آن و نقشه ساختمان از جمله مهمترین مواردی هستند که در همان قدم های اولیه مورد بررسی قرار می گیرند.

کیفیت طراحی باید به گونه ای باشد که هیچ نوع محدودیتی برای ساختمان مورد نظر به وجود نیاورد. در این شیوه از طراحی، با دقت هرچه تمام تر محل قرار گیری اتاق ها، پارکینگ، فضاهای خارجی و… تعیین می شود. همچنین مدت زمان خاصی برای اجرای پروژه در نظر گرفته می شود. چرا که هر چقدر یک پروژه با سرعت بالاتری اجرا شود، بدون شک هزینه های نهایی بنا کاهش پیدا خواهد کرد.

با مهم ترین مزایای سازه های بتنی آشنا شوید

سازه بتنی، یکی از زیر مجموعه‌ های سازه است که تفاوت های زیادی با سازه فولادی دارد. تجربه نشان دهنده آن است که در یک سازه بتنی، چالش های کمتری پیش روی طراحان و کارفرمایان وجود دارد. این موضوع به سبب مزایای فراوانی است که طراحی سازه بتنی به همراه دارد و ما در این قسمت به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

مزایای سازه های بتنی

1. مقاومت بالا در برابر زلزله و طوفان

یک ساختمان همواره در معرض نیروهای کششی طبیعت از جمله زلزله، طوفان، سیل و… قرار دارد. بنابراین باید مقاومت بالایی در برابر این نیروها داشته باشند. سازه بتنی به سبب مصالح قدرتمندی که در ساختار آن وجود دارد، در برابر این نیروها بسیار مقاوم است.

2. مقاومت در برابر حریق

حریق و آتش سوزی نیز یکی از حوادث غیر مترقبه ای است که ممکن است برای هر بنایی به وجود آید. یک سازه بتنی با استفاده از متریال هایی مانند بتن، آرماتور، میلگرد و… ساخته شده است. بنابراین در برابر حریق دوام بیشتری دارد و آسیب کمتری به ساختار آن وارد می شود.

3. مقاومت بالا در برابر فرسایش و شرایط محیطی

تجربه نشان دهنده آن است که سازه های فلزی، با گذشت زمان با فرسایش مواجه می شوند. در واقع شرایط جوی مختلفی که یک بنا همواره در معرض آن قرار دارد، به مرور زمان‌ بر روی آن تاثیر می گذارند. اما یک سازه بتنی به سبب دارا بودن مصالح مقاوم و با دوام، در برابر شرایط محیطی و فرسایش، مقاومت بسیار بالایی دارد.

4. دوام و ماندگاری بالا

کارفرمایانی که می خواهند یک ساختمان با عمر و دوام بالا داشته باشند، طراحی سازه بتنی را برای ساختمان خود انتخاب می کنند. این سازه برای سال های سال دوام خواهد داشت و شرایط محیطی و تغییرات جوی نمی توانند بر روی دوام و استحکام آن تاثیر منفی بر جای بگذارند.

5. طراحی آسان با نرم افزارهای پیشرفته و به روز

جالب است بدانید که از صفر تا صد طراحی را می توان با نرم افزارهای پیشرفته و به روز دنیا انجام داد. این در حالی است که در یک سازه فولادی، قسمت هایی مانند اتصالات را نمی توان توسط نرم افزارهای مخصوص طراحی نمود و امکان اشتباه در محاسبات وجود دارد.

هزینه طراحی سازه بتنی چقدر است؟

بدون شک یکی از مهمترین پارامترهایی که در طراحی باید به آن توجه نمود، قیمت نهایی آن است. در پاسخ به این سوال باید بگوییم موارد مختلفی وجود دارند که بر قیمت طراحی اصولی و استاندارد یک سازه موثر هستند. از جمله مهمترین موارد در این زمینه می توان به نوع مصالح، مساحت ساختمان، تعداد طبقات بنا و نوع اتصالات آن اشاره نمود. علاوه بر این تعداد ستون ها، جنس سقف و دیوارها، ارتفاع و سنگینی ساختمان، تجربه و سوابق مهندسان و طراحان و همچنین نرم افزارهایی که از آنها استفاده می شوند، نقش مهمی در قیمت نهایی یک سازه بتنی دارند. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاع دقیق در زمینه طراحی سازه بتنی، با کارشناسان ما در مجموعه بناباما تماس حاصل فرمایید.

سفارش طراحی سازه بتنی در بناباما

هر چند کشورمان ایران روی گسل های متعددی قرار گرفته است، اما با یک طرح اصولی و دقیق سازه بتنی، دیگر نباید نگران زلزله و تخریب های آن بود. خوشبختانه این روزها شرکت های قدرتمندی در زمینه طراحی سازه به فعالیت مشغول هستند و یکی از بهترین آنها، مجموعه بناباما است. مهندسان و طراحان ما در این مجموعه، با دانش و تجربه خویش و همچنین با بهره گیری از بهترین نرم افزارهای دنیا، یک بنای اصولی، مقاوم و ایمن برای شما طراحی خواهند کرد.

این روزها با توجه به پیشرفت هایی که در صنعت ساز و ساز به وجود آمده است، شاهد این هستیم که در انواع پروژه های کوچک و بزرگ از طراحی سازه بتنی بهره گرفته می شود. شرکت بناباما با مهندسان و طراحان با تجربه و ماهر خود، همواره آماده است تا در طراحی اصولی و استاندارد به شما عزیزان کمک کند.  لازم به ذکر است که طراحی انواع سازه های بتنی، در کوتاه ترین زمان و با قیمت به صرفه انجام خواهد شد؛ پس با ما تماس بگیرید.

طراحی سازه بتنی خود را به بناباما بسپارید

سخن پایانی

یک بنا هر چقدر هم که به سبک زیبا و چشم نواز طراحی شود، اما اگر استقامت و ایمنی لازم را نداشته باشد، هیچ ارزشی ندارد! یک سازه در ابتدا باید ایمنی ساکنان خود را تامین نموده و سپس زیبایی خود را به رخ بکشد. طراحی سازه بتنی بر اساس اصول و استانداردهای لازم، این شرایط را برای ما فراهم می کند که یک سازه ایمن و مقاوم داشته باشیم.

آن چه بیش از پیش استحکام، ایمنی و زیبایی یک سازه بتنی را به وجود می آورد. دقت و تمرکزی است که طراحان و مهندسان برای طراحی اولیه آن به خرج می دهند. چنین دقت و تمرکزی، علاوه بر دانش و تخصص طراحان و مهندسان، نیاز به نرم افزارهای پیشرفته ای دارد که خوشبختانه این روزها در دسترس ما وجود دارند. با بهره گیری از موارد ذکر شده، می توان یک بنای استاندارد، کامل، با شکوه و ایمن طراحی و اجرا نمود.

طراحی سازه بتنی
سازه بتنی

سوالات متداول

چه پارامترهایی بر طراحی سازه بتنی تاثیر گذار هستند؟

برای این که بتوان یک سازه بتنی اصولی را طراحی نمود، باید به موارد مختلفی توجه کرد. از جمله این موارد می توان به وزن سازه، مساحت و ابعاد آن، ضخامت دیوارها و سقف، جنس ستون ها، نوع اتصالات، طول و عرض سازه، موقعیت بازشوها و کاربردها سازه اشاره نمود.

روش های طراحی سازه بتنی کدامند؟

این روزها شیوه های مختلفی برای طراحی سازه های بتنی وجود دارند که از جمله متداول ترین آن ها می توان به طراحی سازه بر اساس تنش مجاز، طراحی سازه بر اساس مقاومت نهایی و طراحی سازه بر مبنای حالات آن اشاره نمود.

مهم ترین فاکتورهایی که در طراحی سازه بتنی باید به آن توجه نمود، چه مواردی هستند؟

این روزها بسیاری از طراحان و مهندسان در تلاش بر این هستند که فاکتورهای مهمی که در طراحی سازه های بتنی وجود دارند را بهینه نمایند. از جمله این فاکتورها می توان به ضریب اطمینان بالا ، استحکام عالی و هزینه مناسب برای طراحی و اجرا اشاره نمود.

سایر خدمات بناباما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
همین حالا تماس بگیرید