طراحی نمای ساختمان
آیا شما نیز قصد دارید در مورد طراحی نمای ساختمان، اطلاعات جامع و کاملی به دست آورید؟ پس این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. ما در این مقاله تلاش کرده ایم طراحی نما ساختمان را بر اساس نوع کاربری آن بررسی نموده و شما را با 7 سبک برتر طراحی نما در جهان آشنا کنیم. در ادامه مطلب، مصالحی که برای نمای ساختمان به آن نیاز دارید را به شما معرفی نموده و در مورد اصول، قوانین و قیمت طراحی نمای ساختمان به نکات مهمی اشاره خواهیم کرد. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. همچنین اگر به دنبال یک تیم حرفه ای برای طراحی نمای بیرونی ساختمان خود هستید، همین حالا با ما تماس بگیرید.

فهرست مطالب
- بناباما ارائه دهنده خدمات طراحی انواع نمای ساختمان
- طراحی نمای ساختمان بر اساس نوع کاربری
- معرفی 7 سبک برتر در طراحی نما ساختمان
- مصالحی که در طراحی نمای ساختمان به کار میروند
- چرا برای ثبت سفارش طراحی نمای ساختمان، باید به یک تیم حرفه ای مراجعه کنیم؟
- پارامترهای موثر بر قیمت طراحی نمای ساختمان
- سخن پایانی
- ثبت سفارش طراحی نما ساختمان در بناباما
- پرسش های متداول

مشاوره رایگان در زمینه طراحی نمای ساختمان
بناباما ارائه دهنده خدمات طراحی انواع نمای ساختمان
تیم مهندسین بناباما با سال ها تجربه و تخصص در زمینه طراحی نمای ساختمان، افتخار ارائه خدمات طراحی انواع نما ساختمان را دارد. بناباما اعتقاد راسخ دارد که ساختمان زمانی رنگ واقعی خود را پیدا میکند که بر پایه ی دانش، تجربه و تخصص استوار باشد. کارشناسان ما این فرصت را برای شما فراهم می کنند که با امکان مشاوره رایگان، در کوتاهترین زمان و با صرف کمترین هزینه، نمای ایده آل خود را به همراه ارائه جزئیات اجرایی دقیق دریافت نمایید. برای آشنایی بیشتر با خدمات طراحی نمای ساختمان در بناباما ویدیو زیر را تماشا بفرمایید.
طراحی نمای ساختمان بر اساس نوع کاربری
یکی از نکات بسیار مهمی که در طراحی نما باید به آن توجه نمود، کاربری ساختمان است. در قدم اول باید به این سوال پاسخ دهید که ساختمان با چه هدفی ساخته میشود؟ سپس بر مبنای آن، طراحی نمای ساختمان خود را مشخص کنید. کاربری ساختمان علاوه بر طراحی نمای آن، بر روی سبک و مصالحی که مورد استفاده قرار میگیرند، موثر است. در ادامه مطلب به انواع ساختمانها از نظر کاربری و نمای مناسب برای آنها اشاره کوتاهی می نماییم:
طراحی نمای تجاری
محبوبترین سبکهایی که برای طراحی نمای ساختمانهای تجاری مورد استفاده قرار میگیرند، سبکهای کلاسیک، مدرن و مینیمال هستند. همچنین متریالهایی مانند آجر، شیشه و فلز، جزو پرکاربردترین مصالحی هستند که این روزها در طراحی نمای بناهای تجاری مشاهده میکنیم. بناهای تجاری معمولاً به شیوهای لوکس و با شکوه طراحی میشوند؛ زیرا بسیاری از افراد، با مشاهده طراحی زیبا و چشم نواز یک بنای تجاری، مشتاق میشوند تا به درون آن قدم نهاده و از قسمتهای داخلی آن نیز دیدن کنند. در طراحی نمای این نوع بناها باید به یکپارچگی و هماهنگی میان رنگ، فرم و سبک ساختمان توجه ویژهای نمود و طراحی نمای آن را بر اساس این اصول انجام داد.

طراحی نمای ساختمان اداری
در طراحی نمای اداری باید بیش از هر چیز به یکپارچگی و نظم توجه نمود؛ در واقع ارتباط تمامی عناصر و المانهای یک بنای اداری باید به شیوهای انجام شود که بی نظمی و آشفتگی را به بیننده منتقل نکند. بهترین متریالهایی که میتوان برای طراحی نمای ساختمان اداری از آنها استفاده نمود شامل آجر، سنگ، کامپوزیت، شیشه و سرامیک است. معمولاً در این شیوه طراحی، از سبکهای مدرن و خطوط ساده سبک مینیمالیسم بهره گرفته میشود. همچنین در طراحی نمای اداری، باید به قسمت ورودی ساختمان توجه ویژهای نمود و آن را به گونهای چشمگیر و زیبا طراحی کرد.

طراحی نمای مجتمع مسکونی
تعداد بسیار زیادی از ساختمانهایی که در هر شهر و روستایی وجود دارند، مسکونی هستند. بنابراین طراحی نمای ساختمانهای مسکونی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اگر بناهای مسکونی که در یک شهر و منطقه ساخته میشوند دارای هماهنگی و یکپارچگی نباشند. اولین حسی که به بیننده القاء میکنند، احساس آشفتگی و سردرگمی است. اما مهندسین و معماران ما در شرکت بناباما، همواره با بهرهگیری از دانش و تجربه خویش، اقدام به طراحی یک نمای مناسب برای ساختمانهای مسکونی مینمایند.
در این ساختمانها نور از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بنابراین بنا باید به گونهای طراحی شود که در طول روز از نور کافی خورشید برخوردار باشد. سبکهایی مانند کلاسیک، مدرن و نئوکلاسیک، یکی از بهترین گزینهها برای طراحی نماهای مسکونی به شمار میروند. همچنین بیشترین مصالحی که برای ساخت نمای این بنا ها مورد استفاده قرار میگیرند شامل آجر، سنگ و سیمان میباشند.

طراحی نمای رستوران
شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که طراحی نمای رستوران، تاثیر بسیار مهمی در جذب مشتریان دارد. زمانی که مردم یک منطقه، رستورانی با ظاهر زیبا و با شکوه مشاهده میکنند، به صورت ناخودآگاه، ترغیب می شوند که به درون آن قدم گذاشته و غذاهای آن را امتحان کنند. بنابراین اگر یک رستوران غذاهای خوشمزه و با کیفیتی برای مشتریان خویش سرو نموده، اما به نمای بیرونی رستوران خویش توجهی نداشته باشد. نمی توان امیدوار بود که در جذب مشتری موفق عمل کند. رستورانها از آن دسته بناهایی هستند که میتوان برای آنها از انواع سبکها و مصالح استفاده نموده و جلوه و شکوه آن را چندین و چند برابر افزایش داد.

طراحی نمای بیمارستان
از آن جایی که بیمارستان ها مکان مورد علاقه انسان نیستند و حضور در آنها برای بسیاری از افراد ناخوشایند است، بنابراین بسیاری از معماران و سازندگان بنا، تمام تلاش خود را به کار میبرند تا نمای خارجی و داخلی آن را به شکلی زیبا و کامل طراحی کنند. بدون شک طراحی نمای بیمارستان، بر روی جذابیت کامل بنا، تاثیر بسیار زیادی دارد. معمولاً طراحان تاکید می کنند که یک بیمارستان باید علاوه بر دارا بودن یک نمای منحصر به فرد، با ساختمانهای همسایه خود نیز در هماهنگی کامل باشد.
در طراحی نمای بیمارستان باید به فرهنگ و بافت منطقه ای که ساختمان بیمارستان در آن واقع شده است، توجه فراوانی نمود و آن را با هنر و خلاقیت معماری ترکیب نمود. در چنین شرایطی است که میتوان اطمینان داشت نمای بیمارستان به شکلی زیبا، خوشایند و آرامش بخش طراحی شده است.

طراحی نمای ویلایی
ویلاها به سبب این که معمولاً در فضاهای نسبتاً باز و بزرگ ساخته میشوند، از این پتانسیل برخوردار هستند که طرح های خلاقانه و مدرن را بدون هیچ گونه محدودیتی بر روی آنها اجرا نمود. همانگونه که میدانید اصلی ترین هدفی که یک ویلا دارد این است که به عنوان یک سکونتگاه دائمی یا موقتی، مکانی برای گذراندن اوقات فراغت و تعطیلات باشد. بنابراین طراحی نمای ویلا نقش مهمی در ایجاد جلوه بصری و همچنین افزایش استحکام و دوام آن ایفا میکند.
ویلا برعکس ساختمان های اداری و مسکونی که از سادگی خاصی برخوردار هستند، بخش های مختلفی دارد که هر کدام از آنها با همدیگر در ارتباط میباشند. بنابراین باید در طراحی نمای ساختمانهای ویلایی به پتانسیل های طبیعی، بالکن، تراس، عرشه و… توجه ویژه ای نمود. همچنین سبک طراحی یک ویلا باید به گونه ای باشد که نور طبیعی روز را به فضای داخلی آن انتقال داده و همچنین در هنگام شب، جذابیت فراوانی داشته باشد.

به دنبال یک طراح خوب برای طراحی نمای ساختمان خود میگردید؟
معرفی 7 سبک برتر در طراحی نما ساختمان
با توجه به نقش مهمی که نمای ساختمان در جذابیت بصری و افزایش ارزش و بهای ساختمان ایفا میکند. معماران و پیمانکاران همواره سعی میکنند از سبکهای مختلف معماری در طراحی نمای ساختمان خویش استفاده کنند. در واقع به همان میزان که مصالح ساختمانی در طراحی نمای یک ساختمان نقش مهمی ایفا میکند. نمیتوان منکر نقش مهم و حیاتی سبک معماری برای یک ساختمان شد. در ادامه مطلب تلاش کردهایم 7 سبک برتر نمای ساختمان که این روزها در طراحی بسیاری از بناها مورد استفاده قرار میگیرند را به شما عزیزان معرفی کنیم. برای این که بتوانید ساختمانی با سبکهای طراحی زیبا و با شکوه داشته باشید. می توانید از مشاوره طراحان نمای ساختمان بناباما بهره برده و سبک مورد نظر خویش را به بهترین شکل ممکن طراحی کنید.

کاهش هزینه های اجرا و طراحی به صرفه و اقتصادی شاسی کشی نما
1 . طراحی نمای رومی
نمای رومی یکی از محبوبترین سبک های طراحی نما ساختمان به شمار میرود که در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران بیشماری دارد. این سبک از طراحی همان گونه که از نام آن پیداست، از معماری ساختمانهای روم باستان الهام گرفته شده است.
در طراحی نمای رومی، المانهای بسیار مجلل و باشکوهی وجود دارند که چشم هر بینندهای را به خود خیره میکنند. گاهی اوقات طراحان از تلفیق سنگ و چوب در طراحی نمای رومی استفاده نموده و زیبایی آن را دو چندان مینمایند. مصالح نمای رومی و به خصوص سنگهای طبیعی مانند تراورتن که در ساختار آن به کار میروند، یکی از اصلیترین دلایل علاقه معماران و طراحان به این سبک به شمار می روند. همچنین نمای رومی باعث شاخص سازی بنا شده و آن را نسبت به سایر ساختمانهای منطقه منحصر به فرد میکند.

2 . طراحی نمای کلاسیک
شاید برای شما نیز جالب باشد بدانید که نمای کلاسیک، به عنوان پایه و اساس اصلی معماری در بسیاری از کشورهای غربی در نظر گرفته شده است. معماری کلاسیک شباهت فراوانی به سبک معماری رومی دارد و در طراحی آن از سر ستون، مجسمههای سنگی، کتیبه و… استفاده میشود. معمولاً تمامی طرحهایی که در این سبک مورد استفاده قرار میگیرند، دارای حالتی قرینه و مشابه همدیگر هستند. استفاده از المانهای کلاسیک، سنگها و متریالهایی به رنگ روشن و همچنین توجه بسیار زیاد به جزئیات نما، از جمله ویژگیهای برجسته و اساسی سبک کلاسیک به شمار میروند. طراحی نمای کلاسیک از نظر معماری ساده است و در آن از جزئیات پیچیده خبری نیست.

3 . طراحی نمای مدرن
طراحی نمای مدرن، بر خلاف نمای رومی دارای جزئیات بسیار کمی است و بیشتر به سمت و سوی سادگی گرایش دارد. در طراحی نمای مدرن از مصالح به روز و متنوع مانند شیشه، کامپوزیت، فلز و … استفاده میشود که هویتی زیبا و منحصر به فرد برای بنا به همراه میآورد. همچنین در این سبک، به نور پردازی توجه ویژهای شده و بسیاری از بناهایی که با این سبک طراحی میشوند، از نور و روشنایی بسیار خوبی برخوردار هستند. به سبب این که هزینه مصالح اولیه و همچنین اجرای نمای مدرن از سایر سبکها کمتر است. بنابراین بسیاری از معماران و سازندگان بنا، تمایل فراوانی به طراحی نمای ساختمانهای خویش با این سبک زیبا دارند.
لازم به ذکر است که در طراحی سبک مدرن، هر کدام از ساختمانها به شکل و فرم خاصی طراحی میشوند و این سبک باعث ایجاد محدودیت برای ذهن خلاق طراحان نمای ساختمان نمیشود. به همین سبب است که امروزه در بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک کشورمان، ساختمانهایی با طراحی منحصر به فرد مشاهده میکنیم که نمونه آن در هیچ جای دیگری ساخته نشده است.

4. طراحی نما نئوکلاسیک
نئوکلاسیک سبکی است که در امتداد سبک کلاسیک طراحی شده و این روزها به عنوان پوستهای کلاسیک بر روی سبک مدرن به کار میرود. در این سبک، تلفیقی از سبک کلاسیک و مدرن را مشاهده میکنیم که جلوهای منحصر به فرد برای طراحی نمای ساختمان به ارمغان آورده است. در این سبک، بسیاری از تزئینات و طرحهای کلاسیک با استفاده از امکانات سبک مدرن اجرا میشوند. اصلیترین مصالحی که در طراحی نمای نئوکلاسیک به کار میروند شامل آجر، سنگ، چوب، بتن، شیشه و … هستند. در این سبک نظم و تقارن حرف اول را میزند و این نظم برگرفته از اصالت سبک کلاسیک است. المانها و تزئیناتی که در این سبک زیبا مشاهده میکنیم، طراحی بسیار سادهای دارند.

5 . طراحی نمای مینیمال
اصل مهم سبک طراحی نمای مینیمال، ساده گرایی است؛ در ساختمانهایی که به این سبک طراحی میشوند. هیچ خبری از تزئینات اضافه در نما نیست و در سادهترین حالت ممکن طراحی میشوند. این سبک با وجود طرفداران بیشماری که در سراسر جهان دارد، اما در کشورمان ایران چندان محبوب نیست. معمولاً مصالحی که در سبک مینیمال مورد استفاده قرار میگیرند به یک یا دو نوع محدود میشوند، بنابراین تنوع چندان زیادی در مصالح این ساختمانها مشاهده نمیکنیم. از جمله مهمترین ویژگیهای سبک مینیمال، دارا بودن پنجرههای عریض و بزرگ است.

6 . طراحی نما به سبک تلفیقی
در طراحی نمای ساختمان به سبک تلفیقی، از دو یا چندین متریال به صورت تلفیقی استفاده میشود. همچنین سبکی که در این نوع طراحی به کار میرود نیز ترکیبی از دو یا چند سبک متفاوت است. اصلیترین ویژگی این سبک، طراحی خلاقانه و منحصر به فرد آن است که با ترکیب سبکها و مصالح گوناگون به انجام میرسد. در این سبک از طراحی، خوش سلیقگی حرف اول را میزند، زیرا دست طراحان و معماران برای تلفیق و خلق یک سبک جدید باز است و میتوانند با سلیقه و ذوق هنری خود، یک سبک جدید و زیبا طراحی نمایند.
7 . طراحی نما به سبک ایرانی اسلامی
اصلیترین مصالحی که در سبک نمای ایرانی اسلامی به کار میروند شامل سنگ، کاشی و آجر هستند. بیشترین تزئیناتی که در این نوع سبک مشاهده میکنیم نقوش اسلیمی هستند که یادآور فرهنگ، سنن و مذهب مردم ایران میباشند. البته این سبک از طراحی نمای ساختمان، معمولاً برای مساجد و اماکن مذهبی به کار میرود. اصلیترین المانهایی که در این سبک مشاهده میکنیم شامل کتیبه، ستون، قوس، کادربندی و گره است.

طراحی نما طبق ضوابط سیما و منظر شهری
مصالحی که در طراحی نمای ساختمان به کار میروند
یکی از مهمترین پارامترهایی که در طراحی نمای ساختمان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، انتخاب صحیح مصالح و متریال مورد نیاز برای نما است. این مصالح علاوه بر ایجاد جذابیت و شکوه برای بنا، باعث مقاومت و استحکام آن نیز میشوند. بنابراین باید با توجه به منطقه آب و هوایی که ساختمان در آن واقع شده و همچنین کاربری بنا، یکی از انواع آن را انتخاب نمود. خوشبختانه تنوع در بازار مصالح نمای ساختمان بسیار زیاد بوده و دست معماران و طراحان در این زمینه کاملاً باز است. همچنان در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا برخی از متداولترین نوع این مصالح را به شما عزیزان معرفی کنیم:
نمای سنگ طبیعی
سنگهای طبیعی که در طراحی نمای ساختمان به کار میروند به دو نوع اصلی تقسیم میشوند: سنگهای آهکی و سنگهای آذرین. این که کدام یک از این سنگها را برای طراحی نمای خود انتخاب میکنید، فرقی ندارد. تنها نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که سنگهای طبیعی باید در برابر شرایط جوی مانند تابش نور خورشید، بارش باران، بارش برف، طوفان و… استقامت بالایی داشته باشند. در هنگام انتخاب نمای سنگ طبیعی به موارد زیر توجه کنید:
- سنگ طبیعی مورد نظر خویش را مطابق با شرایط آب و هوایی منطقه انتخاب کنید. به عنوان مثال برای مناطق سرد و مرطوب، سنگهایی با تخلخل کم مناسب هستند و برای مکانهایی که در معرض طوفان شن قرار دارند، از سنگهای مقاوم در برابر سایش استفاده کنید.
- سنگهای طبیعی نما باید از قابلیت صیقل خوردن و برش برخوردار باشند.
- این سنگها باید مقاومت خمشی و کششی بالایی داشته باشند.
- سطح سنگهای طبیعی باید به گونهای باشد که به خوبی به ملات بچسبد.
- این سنگها باید بتوانند آب و رطوبت را به خود جذب کنند.
- رنگ سنگهای طبیعی نباید با قرار گرفتن در معرض تابش نور خورشید، آلایندههای هوا و… تغییر کند.
نمای سنگ مصنوعی
این روزها بسیاری از طراحان و معماران، برای طراحی نمای ساختمان خویش، از سنگهای مصنوعی استفاده میکنند. این سنگها در طرح و رنگ خویش دارای تنوع بسیار زیادی هستند و در برابر عوامل جوی، استقامت بالایی از خود نشان میدهند. نصب سنگهای مصنوعی در نمای خارجی ساختمان بسیار آسان است و میتوان پروژه طراحی انواع نمای ساختمان با سنگهای مصنوعی را به سرعت به اتمام رساند. علاوه بر این، سنگهای مصنوعی دارای وزن سبک تری در قیاس با سنگهای طبیعی هستند، بنابراین وزن و سنگینی زیادی برای ساختمان به وجود نمیآورند.
نمای آجری
آجر یکی از مصالح پرطرفداری است که از زمانهای بسیار قدیم تاکنون برای طراحی نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگرفت و هنوز هم محبوبیت خود را حفظ کرده است. نمای آجری حالت سنتی داشته و با خود رنگ و بوی گذشته را به همراه میآورد. نمای آجری علاوه بر زیبایی و جذابیت بی نظیر خویش، به عنوان یک عایق حرارتی قدرتمند عمل کرده و از اتلاف انرژی ساختمان جلوگیری میکند. این نما، سرعت اجرای بالایی دارد. نمای آجری به سبب این که به صورت مستقیم بر روی سطح دیوار اجرا میشود، هیچ نوع ضایعات و زبالههای ساختمانی متداول را به همراه ندارد.
نمای شیشهای
اگر بخواهیم به یکی از مصالح جدایی ناپذیر نمای ساختمان اشاره کنیم، مسلماً از نمای شیشهای نام خواهیم برد. این روزها نمای بسیاری از ساختمانهای مدرن را مشاهده میکنیم که با استفاده از شیشههای رفلکس طراحی شده و شکوه بی نظیری دارند. نمای شیشهای علاوه بر زیبایی و جذابیت بنا، باعث ورود نور و روشنایی خورشید به داخل ساختمان شده و برای ساکنین، امکان استفاده از نور طبیعی روز را فراهم میآورد. بسیاری از شیشههایی که برای طراحی نمای خارجی ساختمان در نظر گرفته شدهاند. به صورت 2 یا 3 جداره هستند و به عنوان یک عایق عالی در برابر صوت و حرارت عمل میکنند. این مدل نما از دید ناظران بیرونی، حس سبکی و ظرافت فراوانی را با خود به همراه میآورد.

نمای کامپوزیت
معمولاً کامپوزیتهایی که در قسمت نمای بیرونی ساختمانها مورد استفاده قرار میگیرند، از دو لایه آلومینیوم تشکیل شدهاند که هسته مرکزی آنها را یک ماده پر کننده از جنس پلاستیک یا ماده معدنی تشکیل داده است. لازم به ذکر است که طراحی نمای کامپوزیت دارای مزایای بسیار زیادی است که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- ورقهای کامپوزیت در قیاس با مصالحی مانند سنگ، شیشه و سیمان دارای وزن بسیار کمی هستند و بار ساختمان را سنگین نمیکنند.
- اگر به هر علتی برای ورقهای کامپوزیتی که در طراحی نمای ساختمان به کار رفتهاند مشکلی به وجود آمد، میتوان آنها را به راحتی تعمیر یا تعویض کرد.
- ورقهای کامپوزیت عایق صوت هستند و یکی از بهترین گزینهها برای مناطق شلوغ شهری یا مراکز صنعتی به شمار میروند.
- تنوع فراوانی در رنگ کامپوزیتها وجود دارد و معماران میتوانند با توجه به سبک بنا، یک یا چند نمونه از آنها را انتخاب کرده و در نمای ساختمان به کار ببرند.
- کامپوزیت متریالی است که مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی دارد و به عنوان یک پوشش ضد حریق شناخته شده است.
- امکان فرو ریختن این نما در هنگام بروز حوادث طبیعی مانند زلزله، بسیار کم است.
- این نما سرعت نصب و اجرای بالایی دارد.

نمای چوبی
نمای چوبی به سبب جلوه طبیعی و زیبایی که برای ساختمانها به ارمغان میآورد، در میان بسیاری از معماران و سازندگان بنا، محبوبیت فراوانی دارد. چوب یکی از متریالهای طبیعی است که رگههای زیبایی در ساختار آن وجود دارد و انسان با نگاه کردن به آن، احساس نزدیکی به طبیعت را تجربه میکند. برخی از چوبهایی که این روزها در نمای ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. ضد آب و ضد رطوبت هستند، بنابراین میتوان با خیال راحت و برای مدتهای طولانی از آن استفاده نمود. علاوه بر این، نمای چوبی در برابر شرایط جوی و همچنین حمله قارچ و کپکها، مقاومت بسیار زیادی دارد.
نمای سیمانی
برخی از افراد تصور میکنند نمای سیمانی، یک نمای ساده، کارگاهی و بدون هیچ نوع زیبایی خاصی است. در صورتی که نمای سیمانی در بسیاری از کشورهای جهان، به عنوان یکی از جذاب ترین نماهای ساختمانی مطرح شده است. هر چند تنوع رنگی نمای سیمانی کمتر از سایر مصالح است، اما نماکار میتواند توسط آن طرحهای زیبا و خلاقانهای ابداع نماید.
اگر به نماهای حرفهای بسیاری از ساختمانهای زیبا و با شکوه دقت کنید، ردپای نمای سیمانی را مشاهده خواهید کرد. البته این نمای فوق حرفهای و جذاب، زمانی زیبایی منحصر به فرد خود را به نمایش میگذارد که توسط یک استادکار ماهر و حرفهای اجرا شود. همچنین سیمان یکی از متریالهای پر قدرت در طراحی نمای ساختمان است که مقاومت و ایمنی آن را در برابر زلزله، آتش سوزی، سیل و … بالا میبرد.
نمای بایرامیکس
بایرامیکس در واقع یک نوع ملات تزئینی است که با استفاده از دانههای سنگ، رزین مصنوعی و سایر افزودنیها تولید میگردد. این نوع متریال پس از خشک شدن، حالتی شبه به سنگهای تزئینی پیدا میکند. در طراحی نمای ساختمان، بایرامیکس را بر روی مصالحی مانند سیمان، شیشه، چوب و… اجرا میکنند. نمای بایرامیکس علاوه بر این که تنوع رنگی فراوانی دارد، بلکه به راحتی بر روی دیوارهای خارجی ساختمان نصب شده. همچنین زیبایی و شکوه خود را به نمایش میگذارد.
بایرامیکس برای طراحی نمای ویلا انتخاب بسیار مناسب است. به سبب این که در برابر آب و رطوبت مقاومت بالایی دارد، بهترین انتخاب برای نمای ساختمانها در مناطق مرطوب به شمار میرود. این نمای زیبا، علاوه بر دارا بودن قدرت انعطاف پذیری بسیار بالا، ناهمواریهای سطح زیرین را پوشش داده و یک سطح هماهنگ و یکدست برای نمای ساختمان به وجود میآورد.
بتن اکسپوز
بتن اکسپوز نوعی از بتن است. این نوع بتن را از قبل در کارخانه میسازند. سپس به راحتی بر روی قسمت های مختلف بنا نصب میکنند. از جمله ویژگیهای بتن اکسپوز، دارا بودن سطحی صیقلی، یک دست و صاف است که زیبایی بی نظیری برای نمای ساختمان به وجود میآورد. معمولاً بسیاری از معماران و پیمانکاران، برای اجرای پروژههای بزرگ ساخت و ساز خویش، از نمای بتن اکسپوز استفاده میکنند. زیرا یک نمای یکپارچه و هماهنگ برای ساختمان به وجود میآورد. بتن اکسپوز در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارد و در شرایط سخت آب و هوایی، از وارد شدن رطوبت و آب به ساختار اصلی بنا جلوگیری مینماید.
نمای سمنت برد
سمنت برد در واقع یک تخته سیمانی از پیش ساخته شده است. این تخته که به سبب دوام و استقامت بالای آن در برابر بسیاری از تغییرات جوی، در نمای خارجی بسیاری از ساختمانها در مناطق مرطوب و با آب و هوای سخت مورد استفاده قرار میگیرد.
صفحات سمنت برد نه تنها ایمنی بالایی دارند، بلکه میتوان آنها را به راحتی رنگ آمیزی کرد و تنوع بسیار خوبی در بنا به وجود آورد. هر چقدر ضخامت ورقهای سیمانی سمنت برد بیشتر باشد، در برابر صدا و حرارت، به عنوان یک عایق قدرتمند عمل خواهند کرد. ذکر این نکته ضروری است که ورقهای نمای سمنت برد، در قیاس با سایر مصالح بسیار مقرون به صرفه هستند. همچنین می توان با هزینهای نه چندان زیاد، آن ها را تهیه نموده و زیبایی و مقاومت ساختمان را بهبود بخشید.
نمای سرامیکی
یکی از جدیدترین متریالهایی که این روزها بسیاری از معماران و سازندگان بنا، در قسمت خارجی نمای ساختمان خویش از آن استفاده میکنند، نمای سرامیکی است. سرامیکها از نظر طرح و رنگ، بسیار متنوع هستند، بنابراین میتوان توسط آنها شکوه و جذابیت فراوانی برای ساختمان به وجود آورد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که سرامیکهایی که برای طراحی نما ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. با سرامیکهایی که در طراحی داخلی و برای حمام، آشپزخانه و سرویس بهداشتی به کار میروند، کمی متفاوت هستند. از جمله مزایای نمای سرامیکی ساختمان میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- دارا بودن وزن بسیار سبک
- مقاومت شیمیایی بالا
- استحکام و دوام بالا در برابر نور خورشید
- قیمت مناسب
- مقاوم در برابر آتش سوزی و حرارت
- سازگاری بالا با انواع شرایط آب و هوایی
چرا برای ثبت سفارش طراحی نمای ساختمان، باید به یک تیم حرفه ای مراجعه کنیم؟
بدون شک یک شرکت طراحی نما ساختمان با تیم حرفه ای و با تجربه خویش، به شما کمک میکند تا با یک طراحی اصولی، استاندارد و زیبا به ساختمان خود هویت و شخصیت منحصر به فردی ببخشید. شکل ظاهری یک بنا علاوه بر زیبایی و چشم نواز بودن، باید عملکرد و کاربری ساختمان را به نحوه صحیح به بیننده القاء نماید. به عنوان مثال طراحی نمای ساختمانهای اداری، تجاری یا مسکونی باید با عملکرد درونی ساختمان هماهنگی بالایی داشته باشد. همچنین ساختمانی که با در نظر گرفتن اصول زیبایی شناسانه ساخته شده است. نقش مهمی در زیبایی بافت شهری ایفا نموده و هماهنگی و زیبایی خاصی در محیط پیرامون به وجود میآورد.
علاوه بر تمامی این موارد، نمای زیبای یک بنا، بر روی ساکنین نیز تاثیر بسزایی دارد. همچنین اگر بر مبنای استانداردهای لازم طراحی گردد، باعث ایجاد احساس صلح، آرامش و شادی در ساکنین میگردد. شما میتوانید انجام تمامی امور خدمات طراحی نما ساختمان خویش را، با اطمینان کامل به تیم حرفهای و قدرتمند بناباما بسپارید. مهندسان، طراحان و معماران مجموعه ما، به شما کمک میکنند تا ساختمان مورد نظر خویش را بر طبق اصول و قوانین کشور ایران طراحی نموده و از زیبایی آن لذت ببرید.

پارامترهای موثر بر قیمت طراحی نمای ساختمان
یکی از مهمترین پارامترهایی که در طراحی نمای هر ساختمانی مطرح میشود، قیمت آن است. بدون شک قیمت طراحی نمای هر ساختمانی، با توجه به متراژ بنا، نوع بنا و سبکی که برای آن انتخاب شده، متفاوت میباشد. بنابراین مواردی مانند سلیقه و بودجه کارفرما و همچنین قوانین و ضوابط شهرداری در تعیین قیمت آن موثر هستند. مصالحی که قرار است برای طراحی نما ساختمان مورد استفاده قرار گیرند.
همچنین سبک انتخاب شده برای نمای ساختمان، تاثیر مستقیمی در هزینه نهایی آن دارند. به عنوان مثال قیمت طراحی سبک رومی برای ساختمان، بیشتر از نمای مدرن یا مینیمال است. زیرا در این سبک از بنا به جزئیات توجه بیشتری شده و زمان زیادی برای اجرای این سبک لازم است. همچنین هر چقدر متراژ یک بنا بیشتر باشد، قیمت طراحی نمای بیرونی آن نیز افزایش خواهد یافت. مهمترین پارامترهای تاثیر گذار در قیمت طراحی نمای یک ساختمان عبارتند از:
- سبک نمای ساختمان
- مصالح و مواد اولیه مورد استفاده در طراحی نما
- متراژ و ابعاد ساختمان
- حق الزحمه طراحان، پیمانکاران و کارگران ساختمان

سخن پایانی
از این که حوصله به خرج داده و تا انتهای مطلب با ما همراه بودید از شما عزیزان بسیار سپاسگزاریم. ما در این مقاله سعی کردیم در مورد طراحی نمای ساختمان و هر آنچه در مورد آن لازم است بدانید، مطالبی را در اختیار شما قرار دهیم. به مهمترین اصول طراحی نمای یک ساختمان اشاره کردیم و متداولترین مصالحی که در ساخت آن به کار میروند را برشمردیم. همچنین در مورد سبکهای متفاوت معماری و اصول و قوانینی که در مورد طراحی نما ساختمان در کشورمان حاکم است، برای شما عزیزان سخن گفتیم.
در نهایت باید به این موضوع اشاره کنیم که خوشبختانه به سبب اهمیت بالایی که طراحی نمای بنا دارد. این موضوع به یک رشته اختصاصی تبدیل شده و ما شاهد پرورش افراد متخصص و ماهری هستیم که در این زمینه به فعالیت مشغول هستند. با کمک مهندسین، معماران و طراحان میتوان یک سبک زیبا برای طراحی نما ساختمان خویش انتخاب کرد و با اجرای آن، جلوه و شکوه بی نظیری به آن بخشید. یک طراحی استاندارد، اصولی و زیبا در نمای ساختمان، برای سالهای سال پا برجا مانده و هماهنگی زیبایی در محیط شهر و منطقه به وجود خواهد آورد. مشاوران و طراحان ما در شرکت بناباما، همواره آماده هستند تا به شما عزیزان یاری برسانند تا یک نمای منحصر به فرد، با شکوه و جذاب برای ساختمان خود خلق کنید.
ثبت سفارش طراحی نما ساختمان در بناباما
تیم مهندسین بناباما با سال ها تجربه و تخصص آماده طراحی نما ساختمان شما می باشد. تنها کافیست با ما تماس بگیرید و یا فرم ثبت سفارش را تکمیل کنید. همکاران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت. همچنین می توانید برای مشاوره رایگان و دریافت نمونه کارها با ما در ارتباط باشید.
مراحل ثبت سفارش طراحی نما در بناباما
- مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان طراحی
- ارسال موقعیت مکانی و تصاویر (در صورت نیاز) از سوی کارفرما
- بازدید میدانی رایگان از محل پروژه و برداشت وضع موجود
- ارائه طرح و پیشنهادات اولیه به کارفرما و کسب نظرات و علایق ایشان
- عقد قرارداد با کارفرما
- برداشت دقیق ساختمان موجود توسط نقشه بردار مجرب
- طراحی اولیه پوسته نما
- اخذ تاییدیه اولیه کارفرما
- طراحی سه طرح پیشنهادی به کارفرما براساس طرح اولیه و سلیقه کارفرما و انتخاب طرح نهایی کارفرما
- طراحی نهایی نما به همراه ارائه کلیه نقشه های دوبعدی، سه بعدی و جزئیات اجرایی نما
- بازدید رایگان جهت مشاوره در حین اجرا نما

طراحی نمای ساختمان خود را به بناباما بسپارید
پرسش های متداول
در ساختار یک بنا، اولین چیزی که چشم هر بینندهای را به خود مشغول میکند، طراحی نمای آن است. طراحی نمای ساختمان اصولی و استاندارد، علاوه بر ایجاد زیبایی بصری در شهر و منطقه، بر روی قیمت و ارزش آن در هنگام فروش نیز تاثیر میگذارد.
برخی از طرحهای ارزان قیمتی که برای نمای ساختمان ارائه میشوند، فاقد معیارهای زیبایی شناسانه هستند و در تدوین و طراحی آنها، ممکن است اصول و استانداردهای لازم رعایت نشده باشد. یک طرح ارزان قیمت و غیر اصولی باعث صدمات جبران ناپذیری برای بنا شده و ارزش آن را به میزان فراوانی کاهش میدهد.
یک نمای اصولی نه تنها ظاهر ساختمان را چشم نواز و زیبا میکند، بلکه از اتلاف انرژی در فصلهای مختلف سال جلوگیری نموده و از ساختمان در برابر حوادثی مانند آتش سوزی، سیل، زلزله، طوفان و… محافظت مینماید.